domingo, 5 de octubre de 2008

AMPOSTA CAPITAL

Recordo l'eslògan. És va utilitzar per part de CIU, per a aconseguir, que en el repartiment de les delegacions de les terres de l´ebre, Amposta fora participe. Va haver-hi molta gent que pel sentiment a la ciutat, enarbora una camiseta en la sortida de bou capllaçat d'aquell any, no sabien llavors a la manipulació que els havien exposat.
Anys després, poden constatar estos ciutadans, que Amposta Capital és una empresa, una empresa que com tota empresa pretén fer negocis i tambe que la dita empresa, un dels socis és l'exalcalde i senador per designació, i en els negocis no hi ha els sentiment que es volien fer creure, sinó el lucre, el qual és legitim, sempre que siga licit. En els quasi vint i dos anys de CIU, s'ha fet creure a la ciutadania que els que ens han governat ho feien pel bé de la ciutat, res mes lluny de la realitat.
La pregunta del milió és, que han fet els que ens han governat fins ara que no hagen fet els altres en altres poblacions? El que si diuen molts ciutadans en veu baixa, és que s'han aprofitat per a fer diners fàcils a comptes dels seus càrrecs, jo dic que no m'ho crec, no pot arribar mai una persona a caure tan davall. També s'esta dient, a nivell de la ciutadania, que arran de la denúncia d'un promotor, al qual no van voler aplicar les mateixes lleis que a els altres, que alguns d'ells tinguen responsabilitats penals. Pareix que ells se'l guisaven i ells se'l menjaven, saltant-se les normes com si foren els amos i senyors de la ciutat. Jo tampoc m'ho crec; que no! que no! M'han dit, un jutge té tota la documentació, i més tard o mes prompte cauran, diuen. El que si puc assegurar, si fóra així, que algun se salvara, això de la immunitat és massa pel que es veu, com sempre pagaran els pringadillos. El que si espera la ciutadania és que si s'han produït delictes, cal investigar-los i qui els haja fet ha de pagar per ells, podria ser que a alguns defensors a ultrança de CIU Amposta se'ls pose la cara roja. El que no pot pretendre ningú, és començar a xafar caps per a obtindre uns fins personals, i que els xafats no es retornen contra els abusos a els quals han sigut exposats i és el que esta passant, cada vegada i hauran mes que denunciaran. Simplement diria a l'actual govern ”quan veges a les barbes del teu veí afeitar posa les teues a remullar” si no investigues serà per algo, i tot al seu temps. Els ampostins esperem justícia d'acord amb els fets.