viernes, 22 de julio de 2011

MAFIES A AMPOSTA?


Grups de pressió existixen en totes les societats, existixen des dels econòmics fins als socials, cada un agrana per a sa casa, que és legitim. Quan estos grups “pressionen” sempre és per a millorar la seua situació, sobretot els grups econòmics.

A estos grups no els importa si perjudiquen els altres, els importa els seus guanys quant mes i mes fàcils millor, que també és legitim en el tipus de societat que vivim, però….. el normal és que es troben un mur, este mur pot ser tant la normativa, com els moviments socials o les autoritats competents. Llavors quan intervenen qualsevol d'estes forces vives s'arriba a un procés de negociació que dóna uns resultats que conforma a totes les parts, este procés se l'anomena dialec i acords democràtics.

Amposta és diferent, no és diferent perquè si, és el resultat a què s'ha arribat després de 24 anys d'actuacions mafioses de CIU Amposta, este partit local, amb connotacions mafioses ha impregnat la societat ampostina de les seues practiques.

Serien innumerables les practiques de CIU Amposta en el nostre municipi sobre este tema. La ultima practica mafiosa d'un sector de la nostra societat, és la dels locals de “oci” copiar i apegar de les actuacions de CIU, és un pagament amb la mateixa moneda, practiques antidemocràtiques, no importa si el 85 % de la resta de la societat és perjudicada per esta mesura, els grups mafiosos es repartixen els mercats, amenacen als que no volen acatar les mesures que imposen.

Les notícies que solten alguns representants en els llocs no adequats, és que CIU Amposta fa marxa enrere en la nova ordenança de les terrasses en la via publica, a causa de les pressions electorals que ha de rebre segurament, com sempre el bé de la comunitat en general esta per davall dels interessos d'uns pocs.

Un apunt, sento moltes queixes sobre la invasió puntual per part de manifestants de la via publica i el transtorn que significa per a la convivència, i això que estes invasions de la via publica són puntuals. Cal regular-la! Clamen molts de què després permeten per interessos de partit un altre tipus d'invasió de la via publica tots els dies de l'any.

La meua pregunta és, si s'invadix la via publica per interessos privats, cal regular-la? Si és així i no es fa, són tan impresentables els que ho permeten que qui ho fa.