lunes, 29 de septiembre de 2008

COMUNICAT ALS REGIDORS

La regidora d'hisenda hauria de saber, que una cosa són els tecnicismes, i l'altra, les formes d'arribar a ells, inclús que els resultats siguen els mateixos. Al ciutadà de a peu, li agrada sentir de la veu dels seus polítics, i d'una forma senzilla d'entendre, la qual cosa estan duent a terme. Tot ve al cas de la tan cloquejada congelació de salaris, els ciutadans ja fa temps que tenim els salaris congelats, per tant, el que vostés se'ls congelen té que ser evident, no estan vostés fent un favor, estan complint amb un deure d'igualtat cap als altres, que som nosaltres, els ciutadans, si natros patim la crisi, vostés, també estan en el mateix barco que nosaltres. Si tingueren un mínim de consciència social, no mesclarien concepte, pressupostos i congelació de salaris, no mesclar conceptes és més transparent y més entenedor per al poble i més proxim.

Senyor alcalde, ha tingut vosté un rampell significatiu “aquí el que pren decisions i el responsable sóc jo” frase comprimida en el context debatut amb el portaveu del PSC, pareix dita amb un tó autoritari, això vol dir que els acords presos amb els altres grups o amb el seu equip, només compta el seu vot, els dels altres són simple farcit. Parlant de responsabilitat, m'ha paregut sentir i he sentit, que vosté s'ha assabentat que els cines Amposta no complien la legalitat, per la denuncia feta el dia 31 De Juliol, per les notícies en la premsa i declaracions de l'empresari, els cines es van tancar el dilluns 8 de setembre, si faig bé els comptes, són 38 dies, sabent vosté que existia un perill per als els ciutadans que visitaven les sales, per a veure la projecció de les pel•lícules. Esta és la “decisió responsable” que pren vosté? Sap que la seua obligació de cara al ciutadà, i amb la llei en la mà, era manar a la policia local, anar als cines amb una ordre de tancament immediata, ademes d'obrir una investigació a fons de com s'ha pogut arribar a una barbaritat tan gran, aquí se li ha vist el plomall, això ultim hauria sigut “responsable”. L'única conclusió bona que he tret del rifi rafe entre els portaveus i vosté, sobre la petició de saber el perquè s'ha arribat a esta situació, és que vosté ha enrogit, la qual cosa em demostra que no té vosté tant desvergonyiment com l'anterior alcalde.

Referent a això dels solars, ja es planteija en el seu dia en alguna A.VV (un parell d'anys),pero llavors estava el boom constructiu.
Bé, bona moció, no sé si vos en adoneu que estem emprant moltes paraules que cada vegada coarten més les llibertats individuals dels ciutadans “prendre mesures per a obligar” “hem de prohibir” “emprarem a la policia” etc. Això vol dir que ja som incapaços de convéncer? No es pot anar a un propietari d'un solar i dir-li “ mira tenim este projecte, i si t'acollixes, els avantatges que tindràs seran estos” i no “Si no ho cedixes, t'obligarem ha” en definitiva el que diuen els jóvens avui “bon rotllo” i no oblidar mai que si demanes, hauràs de donar a canvi.

Sobre el tema d'Eucaliptus, el regidor a dit que té bona relació amb la nova associació de veïns, qui ha muntat una nova A.VV? Crec entendre això de la bona relació, això ha de ser que existix sintonia d'idees, les sintonies faciliten els negocis, però no les perpectives de com un vol el seu entorn, primordial per a una bona convivència i qualitat de vida.

En els altres temes la falta d'informació que tenim els ciutadans ens impedix poder opinar adequadament. El que si trobem en falta, alguna associació, és la falta de sensibilitat de part dels polítics i sobretot de qui governeu, de no donar informació directa, dels actes institucionals i de partits, amb les respectives ordres del dia o els actes que sé realitzen. No pararem de repetir, que amb els mitjans de avui dia, és facilíssim, i mes sent Amposta “digital”


Salut i república

No hay comentarios: