domingo, 14 de diciembre de 2008

QUE PASSA EN EL AJUNTAMENT D´AMPOSTA?

No sé si a la societat en general, arrel d'esta crisi, li ha quedat clar, que tant la classe treballadora com la classe mitjana, estem en el mateix sac. Els que estan en el fons s'ofeguen mes prompte que els de dalt, però al final tots amb l'aigua al coll.
Durant el temps d'expanció de la construcció, els empresaris es creien que ells estaven per damunt de tots, eren els intocables, no es donaven compte llavors, que estaven sent utilitzats com tothom, per a enriquir a quatre, entre ells, a alguns polítics, la qual cosa s'anomena en l'argot popular el “choriceó” ara que les coses han canviat, que els diners no omplin les arques dels ajuntaments, via la creació de riquesa , estos continuen sagnant el ciutadà mig, pressionant-ho via sancions administratives de qualsevol classe. Això ho fan només per a poder mantindre l'estatus aconseguit per a quatre privilegiats, durant estos anys passats. Sense tindre en compte que el ciutadà ho esta passant molt malament, no se sap tampoc si els preocupa el ciutadà.
Alguns polítics, són, els que en este temps de bonança s'han aprofitat, finançant els seus partits i creant càrrecs de confiança de tota índole, per a tindre contents als de la corda del partit, així com ampliant el seu patrimonis personals usant tots els mitjans al seu abast. Càrrecs de confiança que no pretenen eliminar. Tots estem immersos en una crisi sense precedents. Que és el que fa tota empresa o família quan té problemes econòmics, eliminar tot el superflu. Els ajuntaments no.
Ara, surt a la premsa que l'arquitecte municipal d'Amposta a cobrat factures de forma il•legal, no passa res, fins l'actual alcalde diu que ells mateixos l'han contractat, que seria una incongruència que el sancionaren, i que tots els grups politics ho sabien. És a dir que un polític no té cap responsabilitat, tant si és per incompetència com si és per trafic d'influències, aquí i cap tot, arquitectes que diuen assessoren requalificacions d'altres municipis i empreses municipals, i cobren per això, secretaris, que diuen també assesoren a atres municipis, que és el cas de dir-ho actuen amb nocturnitat. Fins on hem arribat!
Sera que els polítics i alguns funcionaris d'Amposta són uns xoriços?

No hay comentarios: