domingo, 27 de marzo de 2011

ALCALDE D'AMPOSTA

Alcalde,

Ja saps que una certa informació no t'arriba, però tranquil que també saps que jo sóc l'encarregat de fer-te l'arribar, sóc el missatger, prent sempre les meues cartes com una informació transmesa del que diu el carrer.

De veritat que no entenc a la gent, en ves de parlar clar, sempre es recorden de la mare d'algú, tots sabem que les mares són sempre molt respectables, però es veu que és una manera pejorativa de qualificar l'individu en question, sense pensar en la mare. Pobres mares alcalde, en ves de parlar ón toca.

El que si et puc dir, sense mals pensaments, és que l'acte d'inauguració del parc de xiribecs a sigut un insult a la intel·ligència del ciutadans.

Si que és veritat que Amposta es mereix un acte d'inauguració com el que s'ha fet, però Amposta es podia permetre econòmicament este acte?

Com pots dir que Amposta es mereix este acte i després aprofitar de forma descarada l'acte per a fer-te propaganda electoral, tú només ets Amposta? Tú decidixes amb els nostres diners pagar-te un acte propagandístic.Tens un morro que t'ho xafes diuen alguns, quina falta de respecte tenen.

No era un acte d'inauguració, era un acte electoral de CIU, jo ja sé que el teu discurs és fructifuro, val la pena esforçar-se pagant el ciutadà, també pels més de cent mil euros a l'any que cobres. Amb la crisi que hi ha és possible que sigueu capaços de fer tals despropòsits.

Els regidors que permeten tals despropòsits amb el seu vot, gràcies a un sou que no els donarien en cap lloc de treball, saben que hi ha partir del 23 de maig molts ajuntaments presentarant ERO? No ho dic jo, és un fet comentat en mitjans professionals que entenen sobre la matèria, de tots és sabut la tardança de molts ajuntaments en els pagaments als seus proveïdors i de les seues dificultats econòmiques, es veu que Amposta no. Aquí lloem a un exalcalde coresponsable de la situació econòmica que estan passant els seus ciutadans ampostins. A tots els nivells, els polítics conjuntament amb els mitjans econòmics són els que ens han portat a esta situació, quan es parla de govern, els que entenen, saben que els governs des del mes petit municipal fins al central són els responsables de les polítiques que passen en el seu entorn.

Alcalde, molts ciutadans a la inauguració, on anàvem a anar amb la que cau, pregunto.

Salut i República!

No hay comentarios: