domingo, 18 de septiembre de 2011

PAU SOCIAL


                             


No cal ser un gran analista polític per a saber que la “pau social” de la que disfrutem no tardara a trencar-se, per molt que les policies s'estiguen preparant per a això, arribara i la seua contenció sera impossible. Este fet irrefutable, no porta  que mentres no arribe, el compliment de les normes de convivència  no es duga a terme.
Esta clar que hem arribat a tal punt que l'únic que preocupa als polítics és a part de la cadira  el seu sou, és el salve's qui puga, solucionar cada un els seus problemes, el col·lectiu poc importa.
Tal comportament porta a qui esta per davall, esperant que els polítics administren i regulen, pensen, primer jo i els altres que s'apanyen, he de solucionar els meus problemes igual que fan ells i si per a això no respecte les llibertats dels altres, els altres que facen el mateix! Si seguim així prompte la llei de la selva, el mes fort sera el que dominara.

A nivell de la nostra ciutat, Amposta, tenim l'ordenança municipal de policia i bon govern, per a la confecció d'ella segurament no s'han trencat molt el cap, el mes segur que haja sigut fruit de copiar i apegar i així ha de ser, sinó no s'entén perquè amb tota la senzillesa del món i la contundència que comporta una norma en una societat civilitzada no s'aplica.

No es donen compte estos polítics que la seua ineptitud esta portant a enfrontaments inecesaris entre la població. Perquè la policia pot actuar en la regulació del transit de vehicles pels carrers? I la mateixa policia no pot actuar contra actes incívics que contravenen a esta ordenança municipal? Perquè els loobys de l'oci poden més que els ciutadans que són majoria? El dret al treball ha de ser igual per a tots, un local d'oci té dret a obrir les seues portes dins les normes que hem acordat entre tots, com també el treballador d'un altre sector té dret al seu descans per a poder tornar al seu treball l'altre dia en condicions òptimes.

Un avís a navegants, el problema fa temps que ho tenim, el parxeo que estan portant els polítics causa i causara més problemes entre els ciutadans, les associacions de veïns no estan duent a terme la seua comesa, només saben fer circ on no toca.
També sabem que la situació actual de crisi porta a molta gent a no preocupar-se per l'hora d'alçar-se, ja que esta sense ocupació i és compreensible, però que pensen estos ciutadans que qui estan mantenint la nostra societat són els que treballen.
Si estem malament, més estirem si no complim les mínimes normes de convivències, sera una càrrega més sobre lés espatlles dels nostres polítics, que tard o prompte passara factura.

No hay comentarios: