domingo, 26 de febrero de 2012

ELS SENTINELES D'AMPOSTATots sabem que el nostre país és donat als salvadors de pàtries i sentineles per a guardar el bon fer del regim instaurat.
A Amposta tenim els nostres sentineles, com també tenim contubernis judeo maçònics, per això estan estos sentineles, així ho justifiquen en les seues accions segurament.

El Regim instaurat a Amposta és vergonyós, es ve denunciant des de anys, lés seues practiques poc democràtiques taquen tot el que toquen, he intenten portar l'acció de govern amb formes caciquils. Passen de tot, és tal la seu patent de cors, que inclús que reben el premi de micro tancat, ells a la seua, que són ells mateixos.
Si mirem el perfil dels seus membres i la seua forma d'actuar en cada una dels seus àrees sempre darrere es veu la protecció d'uns interessos  personals i de minories a base de decret, moltes vegades descarats, sense tindre vergonya d'utilitzar  les arques publiques per a cobrir estos decrets.

Alcalde! El teixit associatiu de tota societat és el que permet que el col·lectiu humà seguixca avant, que prospere, que s'organitze, que les seues accions arriben a tots els racons per a una formació he informació de tots els seus membres, que permet la creació de riquesa en tot els nivells.

A llarg termini el limitar l'acció de les associacions, el voler controlar-les per als interessos d'uns pocs, ens porta a la situació actual, una situació on els seus ciutadans no tenen cap surtida per a poder sobreviure, inclús que la institució, aparentment tinga els seus comptes sanejats, que faltaria veure-ho, ja que qui plena les arques publiques són els ciutadans productius i si cada vegada els empobrim més arribara el moment que l'administració estara en fallida també.

Tots sabem que la situació actual pot arribar a ser insostenible, s'hauria d'emprendre accions socials a nivell de municipi i comarca mai vistes, impensables. La regidora de serveis socials, coneguda per les seues males praxis de relació amb qualsevol que no siga del seu partit, sera la responsable si arribat el moment esta situació implosiona, esta senyora demostra que no sap l'àrea que esta duent a terme i de la seua importància per a la pau social de tots. Lés situacions còmodes de delegar en organitzacions especialitzades en el repartiment de solidaritat no seran suficients. Esta senyora és jove, té poques vivències i experiència en este món, que no és un impediment, la seua errada és no escoltar als que no pensen com ella i els seus, que si són especialista. No és res estrany que se la qualifique de xiqueta maleducada, estirada i prepotent que es creu per damunt de tots pel simple fet d'uns vots i un sou que molts diuen no és guanya. El treball diari dels què saben dur a terme una tasca, ho dóna el saber escoltar i aplicar els bons raonaments inclús que no siguen teus, no els del partit i els vots.

Tota societat oberta a rebre nous elements humans en el seu si, com és la nostra, ha d'aprofitar la saviesa de qui rep, que és molta. El lamentable és que els nostres sentineles no ho veuen així, sinó com a subjectes que vénen a pertubar lés seues practiques caciquils ancestrals.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Tens tota la rao es una maleducada ella i tots els de la seua panda a neste poble nomes comten el bous que son els qui donen vots.