martes, 24 de julio de 2007

LA VARIANT DE L´ALDEA

La variant de l´Aldea


El ser humà sempre s'ha mogut per interessos. Un clar exemple és el tall de carretera que es va fer en la N 340, en protesta pels dos accidents mortals ocorreguts en la travessia de l´Aldea. Estos dos accidents es podrien associar al trafic insostenible que esta patint dita travessia, portem molts anys reivindicant la variant per fora del poble, alguns creuen que sera econòmicament negatiu per als ciutadans, no veig on, però si així ho creuen, ells sabran.
A causa de les dos desgràcies s'ha mobilitzat la ciutadania, fent una manifestació per a tallar la circulació. Les peticions eren, la variant i com a alternativa fins que estiguen executades les obres, la gratuïtat de l'autopista entre l´Ampolla i Amposta i viceverssa.
El tema de la variant ja sabem des de fa tres anys pels mitjans de comunicació quin és. Va l'alcalde de l´Aldea a negociar les peticions dels ciutadans, i torna dient que això de l'autopista, impossible, i lo de la variant queda com ja sabíem.
Els ciutadans estan conformes amb el que diu l'alcalde? Una cosa esta clara que este problema és de tota la comarca, i la solució l'hem de buscar entre tots. Una altra cosa esta clara, i és el segrest de la democràcia, quan els interessa, per part dels partits polítics, tot per interessos del col·lectiu. Estos polítics que diuen treballar per al poble, poden conformar el ciutadá perquè este no els contesta, tenim un problema, quedant-se en casa, sent ciutadans obedients als interessos partidista no arreglarem res, i segurament prompte tornarem a viure un altre cas que lamentar.
El dita ho diu “ qui vol peixos ha de mullar-se” va per llarg lo de la variant, si volem la gratuitat de l´autopista per aclarir el trafic, Plataforma variant de l´Aldea, ja!

No hay comentarios: