domingo, 20 de abril de 2008

COMUNICAT ALS REGIDORS I A LA DIPUTADA AL CONGRES

Tenim un problema i fa temps que l'esperàvem. L'Aigua. No vaig ha entrar a discutir si el tranvasament és just o necessari. Sinó el perquè hem arribat a esta situació, i és molt simple, des que coneixem el problema, ningú ha començat a aplicar polítiques racionals de l'ús de l'aigua, i qui té la culpa? El govern català.
Fins fa pocs dies, els polítics antitransvasistas “tota l'esquerra” es vanagloriaven d'haver parat el tranvasament, i que ells eren els garants que això continuara així. En una setmana, canvi de 180º d'estos mateixos polítics, puc fins a cert punt entendre este canvi tan dràstic, a causa de la necessitat, en els polítics de la costa de Balaguer mes cap enllà, però de cap manera dels meus, dels de les terres de l'Ebre. El territori, a banda de totes les necessitats que té, també necessita l'aigua, tots sabem que fa un mes i poc, s'estava qüestionant si s'anaven a poder omplir els quadros d'arròs per al seu conreu.
Com pot una persona que ha estat venent un producte durant anys, a tots els veïns i amics, vinga ara i diga el contrari.
Voldria recordar a la diputada, que vaig estar en el miting central del PSC de les terres de l´Ebre, en la seua mateixa capital. Et vaig a recordar el que vas dir, abreviant. Que durant molts anys has pregat perquè no es fessa el transvasament, i me ho crec, ja que ets molt creien i que havies estat molt preocupada fins que els socialistes han derrogat el transvasament, i que ara estava tot solucionat, que amb els socialistes no hi hauria cap mena de transvasament. Ara em dono compte del perquè canvies de paréixer, i són dos les raons, la primera perquè vas pregar malament, i la segona és perquè al congrés se va a treballar, a defendre els interessos dels teus, no ha pregar. Saps alló de “encomanat a déu i no corrigues” els estava perseguin un bou, i l´ultim deia “ai déu meu, ai déu meu” de poc servix pregar quan els problemes són terrenals.
També el cap de llista per Tarragona, va vindre a dir que s'havia aconseguit parar el tranvasament, pels socialistes, anomenant el company senador de Falset qui parafrasejant la Fontaine, deia, que els socialistes eren el bou que vènia del treball i la formiga que anava damunt eren els atres, els dos venien del tall de treballar, però qui havia realitzat l´ardua fenya de llaurar, era el bou “els socialistes” la formiga “els atres” no avien fet res. Per als que coneixem les faules de Jean de la Fontaine, sabem que els animals no són els anomenats, són altres, i la moralitat ve a dir, que per a surtir d'un problema és necessària la força de tots i que normalment el que mes parla és el que menys treballa, i al final potser serà així. Les declaracions del portaveu del PSC i delegat d´agricultura de l'ajuntament d'Amposta van pel mateix camí, i ademes s´amaga, vergonyos. En tant que als atres que els juzguen el seus, pero, que pensen que estan en el mateix paner.
Voldria prendre un compromís, davant de tots els que reben este correu.
Servisca este escrit com a escriptura publica: Si a causa d'un acte de coherència política, seguint el discurs polític portat durant anys, els càrrecs públics amb responsabilitat a nivell territorial, de la meua ciutat, es veren obligats a abandonar el càrrec, amb la qual cosa entenc les penúries econòmiques que passarien. Em comprometo a donar de menjar als seus fills el temps necessari, povrets, fins que troben un ocupació.
Xeics! tan necessitats esteu? No teniu etica ni vergonya? Qué fareu quan vos diguen traidors? El poble és menut, podreu anar amb la cara alta per la ciutat? Pensàreu, que el temps tot ho cura, pero sempre hi haurà algú que vos ho recorde, i no vullgueu comparar-vos amb l'exalcalde convergent, si ell ho ha passat, natros també, perquè ell, sempre a sigut coherent, i no s´amagat mai, encara que d'idees antagòniques a les nostres, ja no sé si les vostres.
Estic segur que altres és soliraditzaran en mi, i participaran en una recollida de fons per estos politics tan necessitats

Salut! i República

No hay comentarios: