domingo, 20 de abril de 2008

AL POLITIC EBRENC

Una de les coses que he aprés en els meus anys de vida, és que sempre has d'estar al costat dels teus, d´els que t´estimen, d´els que et consolen quan ho passes malament, d´els que t'ajuden quan els necessites, en definitiva d´els que viuen amb tu els mateixos problemes; dels principals motius pels quals cal estar sempre amb els teus, són, quan el poder de la raó esta del seu costat, i és obvi, i l'altre és, quan no tenen raó, per a convéncer-els que estan equivocats.
Les terres de l'Ebre fa anys que tenen problemes, i son nostres, de tots els ciutadans ebrencs. Catalunya per boca de Barcelona, es queixa a Espanya, que dona mes del que rep, que no és just que els diguen que són insolidaris. Nosaltres els de les terres de l´Ebro tenim el mateix problema, respecte a Barcelona i segurament que també se'ns ratllara d'insolidaris si ens oposem al transvasament d'aigua.
Ara de veritat, és quan se sabrà qui estima a les nostres terres, i no val les excuses dels mals pagadors, com alguns volen fer-nos creure, portem molts anys amb el problema del transvasament i a estes altures que ningú es vullga justificar, o s'esta defenent el territori des de posicions polítiques justes, o s´el ven, com molts ja han fet.
Sabeu els polítics de les terres de l´Ebre, que esteu on esteu, gràcies a la gent d'estes terres, per a defendre'ns i defendre el nostre territori. Si l'aigua és el problema del futur cal començar avui a resoldre-ho, no esperar que existisca el problema sense abans haver aplicat polítiques d'aigües que porten a la seua racionalització. El nostre govern català porta prou temps per a haver-hi previst el problema, ja que era sabedor, i a més tots els seus membres han anat a les manifestacions antitransvasistas.
Per les dos raons anomenades és per la qual cosa un ha d'estar a costat dels seus, espero que tots els càrrecs publics de les terres de l'Ebre, defensen el nostre territori.
Qui no ha sentit di “la naturalesa es sabia” es tan sabia que sempre ha eliminat a qui l´ha posat en perill….

No hay comentarios: