sábado, 4 de abril de 2009

CARTA A L'AMIC MANEL(alcalde d'Amposta)

Ja saps tú, que desde que sóc un critic del poder polític, mai he empleat el nom personal del polític, sinó el seu càrrec, esta excepció, ve, que és molt personal el que t'he de dir-te. El que he de dir-te se sent a nivell de la nostra ciutat, la veritat és que no l’hi dono credit. Tú i jo, de tots és sabut que som d'idees antagòniques, però d'allí el vell proverbi castellà ( lo cortès no treu lo valent), perquè el que va circulant, res mes ho pot dur a terme un canalla, i tu véns de casa bé, tens uns estudis que et fan discernir del que esta bé i el que esta mal. Tú, de cap manera podries jugar amb el pà de famílies, assenyalant qui pot o ha de fer tal o tal cosa. De cap manera, puc com a persona amb un mínim de cultura, arribar a acceptar que hi ha esta classe de personatges, perquè si això fora així, qui siga capaç de semblants actes, també és capaç d'ordenar actes que van contra la integritat física. És mes, si això fora així, la qual cosa nego, ja no estaríem governats per polítics, sinó per mafiosos, i jo em nego, sé que no pot haver-hi canalles mafiósos que detenen càrrecs públics , com he sentit dir. També és diu que els de la corda teua, estàn montant empreses, per aprofitar-se de tots els treballs que és faran a Amposta, no pot ser, aixó no pot ser que la gent dixe entre-veure que teniu actituts de monopolis, tot per vatros, hem d’aturar-ho.
Per cert, com ha quedat la denuncia a l´obra adjudicada als germans Monllau? Qui fa la nova piscina?

Amic Manel, t'explico, ja saps del pla del govern socialista, de les ajudes als ajuntaments, Òstres tú! Com no ho sabràs si eres l'alcalde. Si! Que empren diners de tots, perquè revertisca en tots, i així s'ajudara en l'ocupació, i tots podrem participar d'estos ajuts, i jo de veritat estic content, perquè sent del sector de la construcció, quelcom em pot tocar i sé que em tocara! Però no! Sempre ha d'haver-hi toca collons, que van dient que això no és així, que tens vetat el treball a alguns, les famoses llistes negres, típic dels feixistes, i tú no ets feixista, ha que no? Que no! tú ets un demòcrata, ho demostres en tots els teus actes, sinó com podries ser l'alcalde d'Amposta? el-ligit democraticament, per treballar per tots els ampostins.

Amic Manel, sento haver de donar-te este tipus de notícies, però és que ara quedo descansat, per que entre demòcrates, inclús que d'idees antagòniques hem de reforçar la nostra democràcia, per que este tipus de parladuries la posa en perill.
Escolta! Quan vullgues podem esmorçar junts i discutirem el tema de mes prop.
Simple curiositat, dins els estudis que tens, has fet alguna assignatura de FP?

No hay comentarios: