domingo, 13 de septiembre de 2009

ANEM BÉ?

La nostra societat s'esta complicant, el ciutadà mig, el pagà, aquell que el sistema té atrapat, ja no entén res. Estem vivint un temps de crisi, qué per els que ja tenim alguns anys, no és la primera que vivim. És esta pitjor que les altres? Sempre per a saber, es compara, podem comparar esta crisi amb les altres? Clar! És esta pitjor,? Rotundament si! Perquè?

Primer, s'esta destruint el teixit industrial, sense posar cap remei que l'enfortisca de veritat. Les empreses, trencant la lògica de mercat interior, es van a produir fora el producte, que després volen vendre a aquell que li han tret l'ocupació, això no es pot entendre. Si el ciutadà no té poder adquisitiu, no pot consumir i la nostra societat esta basada en el consumisme.

Segon, l'estat garantix la protecció del ciutadà, per este motiu hi ha l'estat. Tots esperem que l'estat solucione els nostres problemes. Els problemes, l'estat els soluciona amb els excedents de riqueza acumulats dels contribuents, i estos s'acaben. L'única manera de tornar a crear riqueza, és tornar a posar en marxa la maquinària de producció dins de l'estat.

Tercer, Els polítics estan donant una imatge que donen peu al ciutadà a passar de tot, després es lamenten que no hi ha participació. L'Afan de lucre de molts polítics és desproporcionat. El ciutadà no entén que se'ls demanen que apreten el cinturó, mentres ells, personalment s'augmenten els salaris. L'amiguisme esta instaurat en totes les intituciones, siguen del color que siguen. L'amiguisme col•loca dins l'estat, personal innecessari. En temps de crisi com la present, això no fa mes que accentuar que la riquesa acumulada per l'estat siga malgastada, ja que totes les institucions estan infestades de personal que no realitzen cap tasca.

La conclusió és, que tenim uns empresaris que no creuen en el nostre estat, els ciutadans que volen que l'estat els empare al màxim i d'altra banda l'administració de l'estat que esta enquilozada i soluciona malament els problemes de l'estat.

Amb este panorama mal caminem, estiguem preparats per als grans canvis que patirà el estat.

No hay comentarios: