domingo, 27 de septiembre de 2009

ÉS TORNA A OBRIR EL CAS DEL EXSECRETARI I EL ARQUITECTE

A part de l'exalcalde denunciat en els jutjats d'Amposta i altres, també estan l'exsecretari de l'ajuntament i l'arquitecte municipal. Ho podem comprovar per interlocutòries dictades tant pel jutjat d'Amposta com el de Tortosa. Sabem que el jutjat d'Amposta a dictat secret del sumari, en les seues actuacions, primer per un període de trenta dies, que ha sigut ampliat, de moment a altres trenta. En els dos casos pareix que en el principi, va haver-hi sobreseïment provisional, per segons pareix no existir fets punibles. Ara la cosa ha canviat, per la qual cosa podem apreciar els que no entenem del funcionament de la justícia. Hi ha indicis.

Es diu que l'administració de justícia és independent. És el que ens volen fer creure, però és així?

En un cas tan pròxim com este, un pensa que no és així, que hi ha pressions alienes a la justícia, hi ha molts interessos en joc que se'ns escapen a la ciutadania. Tal com es veuen les coses, al ciutadà li és impossible demanar justícia en el que concernix la cosa publica, és tant el que es demana que és inviable el pensar que un ciutadà normal i corrent, puga, amb uns indicis raonable, portar als tribunals a un funcionari public o un polític. Sabedors d'això, els fa impune a totes les accions empreses, hagudes i per haver-hi.

En el cas del nostre ajuntament, vint anys d'impunitat, permeten maniobres de totes classes, mesclant interessos públics amb els privats, el desvergonyiment amb el que s'han dut a terme, han sigut clamorosos, sobretot en la construcció.

En la cova d'Ali Baba, pareix, havien menys martingales que dins de l'ajuntament d'Amposta, diuen. Una altra cosa, junt amb Ali Baba, hi havia quaranta lladres, que li permetien fer tots els excessos. De moment, van surtin. Si la investigació es porta bé, i amb ganes, surtiran mes. Es podria arribar als quaranta? A molts, els coneixem.
Ens toca esperar, a veure com van els esdeveniments, no podem fer una altra cosa.

Per al ciutáda corrent la justicia ho es en tota la seua amplitut.


Salut i República!

No hay comentarios: