lunes, 12 de octubre de 2009

UNES PREGUNTES

Preguntes

No sé si vostés estan afectats per la crisi, els veig patejant la ciutat. El ciutadà no aprecia si les vostres inspeccions dels carrers servixen perquè es donen compte de la realitat. El panorama és desolador. Algú recorda les declaracions visionàries de l'Amposta de vint-i-cinc mil habitants i després la dels quaranta mil. Som en estos moments poc més de vint mil i els compromisos són de tots, la locomotora industrial ampostina s'esta afonant, la qual cosa càbria preguntar-se, és, que era la locomotora industrial? Algun politiquet local, sempre la tènia en la boca, i s'ha vist clarament que les seues elucubracions eren simples fantasmades, que és el fruit de l'acció d'elucubrar. Alguns li han d'agrair la seua ruïna, a este tipus de politiquet.

Ara, això si, al passar dels vint mil, quatre mes deixaran de tindre crisi.

Els ciutadans ens estem preguntant si estareu a l'altura de prendre les decisions oportunes, para més que siga pal·liar en la mesura que es puga l'actual situació, i reconcideren projectes, que en els temps actuals s'haurien de deixar aparcats fins que vinguen temps millors, que és el que estem fent les famílies.

No sé si saben que el ciutadà, a part de votar-los cada quatre anys, pensa i comenta.

Un dels grans comentaris que esta en el carrer, és el del parquing subterrani del mercat, s'hauria d'aparcar el parquing? Falten places de parquings?. Passegen per l'avinguda de la rapita, ha que si! Fins al més imbècil es dona compte que hi ha molts parquings buids, i les persones normals poden apreciar que l'ocupació no va mes allà del trenta per cent, i el resultat de l'apreciació és que sobren parquings en el centre de la ciutat, pel que fa a la zona blava. Una altra apreciació que no la pot fer un imbècil, sinó una persona amb raciocine, és, que si es fa un parquing subterrani en la zona del mercat, este sera econòmicament viable? Sinó ho és qui pagara els plats trencats, el contracte amb l'empresa adjudicatària contempla esta situació, perquè les empreses no són imbècils. Sentit comú és el que ha de tindre un polític.

El macro parc, un altre comentari popular. Anem hi ha invertir una suma milionària per a construir unes grades, un baret, i il·luminar-ho. Bé! Estem per a estes. En un principi, el parc no es tènia que tancar a les nits? La il·luminació total és necessària?

De moment no parleu de la joia de la corona, el pavello firal. Esperem que no feu alló, si el vei pot, jo també, aquesta politica a portat a molts a tindre molts mals de cap. El que passa qué quan parlem de l’administració, paga el de sempre. Un atre gall cantaria si tinguesseu responsabilitats economiques, no lés qué teniu ara.

Un altre comentari, este principi de mes, diuen, arribava una olor nauseabunda. Saben de què? Pot ser de l'escorxador municipal? Hi ha problemes en el sistema de clavegueram que surt de l'escorxador? És necessària una depuradora? Han sentit parlar dels gasos metans? Poden ocasionar perill? El sistema de clavegueram passa pel col·legi de les “monges”? És a dir, deixen d'un costat un servici imprescindible, per a ornamentar un parc? Esta és la vostra política?

La autoritat esta perden credibilitat, el ciutáda menosprecia l’autoritat en totes lés seues converses, és questió de temps que els ciutádans prenguen mesures, tot arribara. Llavors ens lamentarem, tot per no aver tingut prou visió de futur, i creure’s que la representació popular dona per fer el que un vullgue.

Posen-se les piles, les famílies continuarem netejant les nostres cases, pintant-les i restaurant els servicis imprecindibles, però el que no farem és canviar els mobles del menjador, simplement perquè tenim sentit comú, els mobles que tenim encara ens fan un bon paper. Ja vindran temps millors.

Salut i república!

No hay comentarios: