martes, 16 de marzo de 2010

SATISFET DE SER MAJOR

No vull ser jove, que seria l'anhel de tota persona major. Ho dic per on ens esta portant esta crisi i el tipus de societat que estem construint, de la que la meua generació és en la seua mesura responsable.
L'administració esta esprement cada vegada més al contribuent, el de sempre, a més, el tracte rebut en les seues dependències és cada vegada més exigent i segons amb qui, vexatori, en estos casos, no és dona compte el funcionari, que ell, és un ciutadà més.
El ciutadà se sent estrany en unes dependències que en teoria són seues. El que una persona s'assenta mes o menys a gust en un lloc, tot depén de qui el rep. Quan el ciutadà es presenta en qualsevol dependència pública, i la seua consulta o dret genera un problema al funcionari de torn i este no s'ha desdejunat, prepare's este.
Les empreses, cada vegada estan exigint al treballador més responsabilitat i més producció, que és correcte si va acompanyat també de lés responsabilitats inherents a les obligacions de l'empresari, com són el cobrament puntual acompanyat del preu just per a poder complir amb el que exigix i el compliment dels drets del treballador.
La gallina esta posant poc, este és el problema, cada vegada més no arriben els ous per a tots. El granger que sempre ha dit que les gallines posen gràcies a n’ell, no té solució per a fer-lés posar més. L'administrador de la granja, si això seguix així, tampoc, podrà arreplegar part dels ous de la pobra gallina per fer funcionar la granja i cobrar ell.
Que important i imprescindible és la gallina. Com diuen aqui, si en governa la farina.

No hay comentarios: