domingo, 28 de febrero de 2010

QUE PASSA AMB EL REGIDOR D'URBANISME D'AMPOSTA

Cada vegada estic mes convençut que cap de vosaltres sap el que és la política, i que no esteu en en el càrrec que exerciu per a fer política. Esta clar si no sabeu! És podra estar o no estar d'acord amb la vostra política el que s’ha de estar és en total desacord en la forma que teniu d'aplicar la vostra manera de governar.

Sempre s'ha dit que la dona del Cesar ha de ser honrada però ademes ha de paréixer-ho. Hi ha un altre dita que diu, qui roba un ou roba un bou.
Si que és veritat, que mentres no existisca una sentència ferma, no és pot culpar a ningú de rés
.
Per favor diu el ciutadà! Són tant els indicis de choriceo de no complir amb les normes, que el ciutadà exclama, sera possible! Aquí ningú li treu la cadira a ningú, sera que tots són iguals de xoriços? És que el ciutadà ha de ser el patidor i el pagà de tot. Si no ens arriba els anem a pujar els impostos, esta és la seua solució i amb el desvergonyiment de criticar a aquell que ho fa en una altra administració. No és veuen la gepa.

Senyor alcalde si este municipi fora una empresa privada i vosté fora el propietari, que faria si un dels seus col•laboradors tinguera indicis d'infraccions, conseqüència de no haver complit amb el contracte establert entre les dos parts, i que ademes pogueren demostrar una incipient falta d'honradesa?

Alcalde, li passo una denúncia, que vosté ja ha de ser sabedor d'ella, perquè sàpigue que els ciutadans sabem el que és cou en el nostre ajuntament, i que per molt que intenteu amagar les coses, sempre hi ha uns canals d'informació que s'escapen de les vostres mans democrates.

Es diu, que el gos no mossega mai a la mà que li dona de menjar, que també és podria dir,en, els gossos s'unixen per a devorar el menjar dels que els sustenten.

Si el que diu en la denúncia fora cert, que és el que pensa fer respecte d'això senyor alcalde?.... en altres ajuntaments ho van tindre bastant clar.

No hay comentarios: