domingo, 7 de febrero de 2010

ELS AMPOSTINS TENIM FUTUR?

Diuen que a aigües passades és fàcil el saber perquè es pot haver fracassat. No és el cas nostre, el saber perquè han fracassat les polítiques de CIU a Amposta. Des de l'any 1987 hem tingut governs municipals, que l'únic que han sabut fer és vendre fum, i arreglar l'aparador, perquè la rebotiga a banda del desorde, falta la mitat del genere que hauria d'haver-hi.

Des d'algun sector de la població, sempre se'ls ha dit que el que estaven fent, era pà per a avui i fam per a demà.

No! Deien, mireu com augmenten els nostres polígons, estem fer venir indústria…..

Parlaven de l'Amposta dels vinticinc mil habitants i per si no fóra poc la dels quaranta mil.
Als nostres promotors els deien, contruiu que el vendreu tot, vos farem rics
Amposta es revalora, els terrenys valen com a la capital!
El nostre patrimoni val més! Són tantes les barbaritats que s'han dit i fet que costa enumerar-les.

Les preguntes:

On estan les indústries que ens permeten ara que els nostres conciutadans puguen emprar-se. Una han portat, en quasi trenta anys, en estos moments amb problemes. Ara, quant ens a costat l'instal•lar esta empresa als ampostins, és sabrà? Falta més que veure altres cessions de terrenys i equipaments que han fet a altres empresaris.

Els polígons, l'ús dels polígons que s'han venut a la majoria, per a fer una bona nau es tènia que adquirir un gran parcel•la, no es permetia l'especulació, es tènia que construir en un temps limitat, anaves a l'incasol a comprar una parcel•la, i no quedaven, veient clarament les que havien buides.
De sobte, es canvia l'ús de les parcel•les i el volum de construcció d'estes, i va t’aqui, quina casualitat, qui són els propietaris?

Construiu! Construiu deien als que se'l creien, vos fareu rics. Preu dels solars amunt. Alguns es creuen que els promotors que van vindre de “Barcelona” va ser una casualitat, o algú ho va impulsar i es va beneficiar, quins vincles tenien estes empreses amb algun partit?

Les previsions demogràfiques, són el que permet que les ciutats siguen habitables amb un mínim de qualitat de vida. Que surtigue un baliga-balaga i vullga augmentar la població el doble en quinze anys, el correcte seria que se li donés un puntelló en el cul, i enviar-ho per a casa. Però no, s'ho van creure, el panorama que tenim avui és desolador, un munt de tochanes sense cap utilitat, sense llocs de treball, servicis assistencials súper col•lapsats, allò que s'ha enumerat és la base perquè el ciutadà puga sobreviure en una ciutat.

A qui devem tot este desorde?
Per este orde


Als polítics.

Als bancs.

I a tots els que s'han cregut la gran mentida creada.

L'equip de govern que tenim avui és herència de l'anterior. L'alcalde, deixeble, amb unes tendències semblants que comencen a preocupar.
El sunami economic a començat a la nostra ciutat esta setmana pasada, si la onada arriba a la platja hi hauran uns quans ofegats, els bons entenedors sabent el que vull dir.

Alguns diran, tu tens algo personal! Els que diuen aixó és que no entenen el que és la politica, o volem justificar lo injustificable.

Sort que la gran riquesa del nostre poble és inalterable, inclús que també ho van intentar, el nostre Delta.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Et felicito. Ets l'únic en aquest poble que te una veu diferent i te la valentia de fer-ho públic. Jo, per desgràcia tinc un negoci aqui i com encara son dels que diuen que estas amb ells o contra ells, ens tenen a tots amb la bocs tancada