martes, 18 de mayo de 2010

CARTA A UN FUNCIONARI

Ningú pot alegrar-se que li abaixen el sou a un treballador, com tampoc el treballador que li han abaixat, dir, quan les coses anaven bé…. Simplement perquè si mirem el panorama actual, qui és el que ha guanyat diners a base de percebre un sou? Si coneixes algun, assenyala m'el. Com tampoc, el dir, he guanyat unes oposicions! Que vols dir amb això, que eres propietari d'un lloc de treball? Quina sort tens, eres propietari d'un lloc de treball, eres un privilegiat, a tu ningú et pot acomiadar, tens un sou segur, és poc? Compara-ho amb els que depenen d'un conveni, de qualsevol sector industrial, el de les vuit hores, tú en fas menys, compara els sous! per categories equivalents al funcionariat, fés-ho, per curiositat . Per a guanyar els sous que s'han guanyat en el curt temps de bonança econòmica, tènies que fer mes de deu hores i fins a dotze, les has fet el tu mai de funcionari? Avui en dia els que han “guanyats diners” treballant, tenen un panorama desolador a llarg termini. No poden demanar ni un préstec, per a solucionar els seus problemes. Tú si, eres propietari, t'avala el teu lloc de treball, no valores això, és mes, no estaves obligat a mantindre el teu lloc, si els altres guanyaven tant, perquè vas perdre l'oportunitat?
Company/a, lamentablement, la nostra societat no funciona com tú et penses. Nosaltres els currantes de peu, no tenim culpa de res, sempre som utilitzats pel sistema, per a treballar i per a pagar la mala administració dels altres.
Sé que esteu dient, vosaltres ho pagàreu! Ho sabem, ho sabem company/a, però no voldria pensar que ho dius en forma d'amenaça, perquè nosaltres no hem fet res, simplement treballar, que és el nostre.

No hay comentarios: