martes, 29 de junio de 2010

UNA REFLEXIÓ

Primer una pregunta, és veritat el que diu la ciutadania que tots els polítics d'Amposta són uns xoriços, oposició inclosa? Si fos aixi seria lamentable, no m’ho crec algun honrat hi haura, dic jo.

Si el que diu el diari el punt son declaracions de l’alcalde, on diu, que l’unic que queda es el contencios en els cinemes Roquetes, segons informacions, no es aixi, hi han presentades dos demandes penals mes, ademes mentider, alcalde? Com es pot creure en estos politics de pipa i poró, si es aixi.

La vinculació de tipus comercial d'un dels propietaris, diu ell, de cinemas Amposta i l'exalcalde d'Amposta esta mes que comprovada, són socis d’ell o de familiars, i sinó ho van ser, estan ben assessorats i van canviant. A partir d'esta primícia, tota operació vinculada a estes societats compartides i l'ajuntament, tenen per obligació i sentit comú que ser des de en un principi dubtoses, les antenes de qualsevol responsable polític han d'estar alerta, siga per l'oposició, que la seua labor és controlar o per qualsevol membre de l'equip de govern, que és coparticipant en tot moment si no deixa constància escrita d'això.

L'assumpte cines Amposta, fa pudor, fa pudor a merda i ademes remoguda, no s'entén que fa tota esta gent que cobra dels ciutadans, és que ells també fant martingales en les seues parcel•les de poder i així cada un d'ells s'esta portant part del pastís que natros els ciutadans hem confeccionat. Mal, molt malament, si es aixi.

Són tants els fronts oberts de possibles, corrupcions, corrupteles, trafic d'influències, caciquisme, duts a terme per polítics d'esta ciutat, que, res mes ens queda esperar els resultats de la justícia, és lenta, desesperant, però els entesos en la matèria, diuen, cauran, estan atrapats, ja esta tot massa embolicat.

Torno als cinemes Amposta, preguntes:
Els cines Amposta tenen una estructura metàl•lica quan es van obrir en el 2000 de forma fraudulenta, diuen, era obligat projectar l'estructura, amb materials amb resistència al foc en aquells temps? Ho van fer? S'ha comprovat al donar el decretàs que hi havia protecció, l'oposició es preocupà d'assessorar-se sobre el tema i demanà un inspecció paral•lela? Si partim de la base que sempre han enganyat, jo no em puc fiar, per a això vos he votat oposició, perquè el feu per mi. Lamentable si no ho heu fet!

En els cercles en què ens preocupem de la política, es diu que els bombers van donar un informe negatiu, quant als que els toca, és veritat? Si això és així, els bombers serien coparticipants també, si haguera un incendi? l'estructura de ferro tarda 15 minuts a caure, que passaria amb les persones que no es poden evacuar en un primer moment, és possible que fins als bombers siguen uns irresponsable? per no fer public el seu informe, també els paguem els ciutadans, la seua obligació és servir a la ciutadania, no interessos privat. Un local public amb una capacitat per mes de 1500 persones, avui en dia no es pot permetre de cap manera que no estigue d'acord amb les normes vigents.

l'ECA Bureau Veritas, ha donat un informe favorable, llavors l'oposició l'haurà vist? Pot donar l'ECA un informe favorable si es diu que els bombers no ho van donar?
Algú creu que ens xuplem el dit, si és així, feu públics tots els informes favorables que han permés que l'alcalde firmara el decretàs, paren compte els regidors del govern, que hi haurà pals per a ells, que sabeu que tant este alcalde com l'anterior repartixen les responsabilitats, els diners no.

Altres vegada a pagar per fer malament les coses, qui pagara? S'inicia un pleit que durara anys, dos pesos pesants, l'administració i una empresa privada amb recursos, això costara un ou, dos bufets d'advocats de primera linya, qui guanyara? Si sé qui pagara la ineptitud d'uns polítics que no arrisquen res. S'ha demostrat que no tenien llicència d'obertura durant set anys, hi ha hagut, diuen, falsificació de documents públics, un duptosa legalitat urbanistica, pareix ser no es va inscriure el final d’obra en el registre de la propietat, també diuen impagament d’el IBI durant anys, en tota esta classe d'informes negatius, amb este bagatge anem de pleit. I el que no sabem

Sóc client espectador de cines Amposta, abans ho era dels de Roquetes, em vaig alegrar quan ja no tènia que desplaçar-me, ademes son espectaculars.
L'alcalde, que protegix a l'empresa, ha d'anar poc als cines, ja que diu públicament que han canviat la moqueta, quina moqueta? La porta si, eren només estes les incidències que li han permés firmar el decretàs, torno, l'informe dels bombers què!
Aquí es veu que s'han cregut que hi ha molt imbècil i al final sera veritat i tot! Seguirem, hi ha secret de sumari en molts temes i no es pot parlar, ja vindrà el dia.

No hay comentarios: