domingo, 27 de junio de 2010

ES MALVERSA A AMPOSTA?

Alcalde, tú, igual que jo sabíem que vènia esta denúncia de part dels cines Roquetes, i també sabem que vindran més, tot fruit de la política duta a terme pel teu partit a Amposta. El bufet que representa als cines Roquetes , és el segon en importància d'Espanya. Ningú vol que es tanquen els cinemas, la qual cosa no pot ser és que dins d'una economia de mercat unes empreses tinguen un tracte i altres un diferent que els avantatja, amb el consegüent perjudici per als altres. Heu practicat massa temps l'urbanisme brossa amb resultats nefastos per a les arques del nostre ajuntament. Si es fa un calcul aproximat de tots els diners publics empleats a apanyar les fallades ocasionades pels vostres governs, diuen, s'aproximen ha uns quans milions d'euros, es parla de cinc. Pot ser que inclús no se vos pose la cara roja de vergonya si això és així? Una persona correcta segur que la tindria. Una altra pregunta que ens fem la ciutadania, que fa l'oposició a part de cobrar els plens i les comissions a què assistixen, no s'entén (que si s'entén) el tipus de control que estan duent a terme.

La gursam, una empresa municipal que perd diners, en compte d'eliminar càrrecs de confiança, amb la qual cosa s'aconseguix eliminar gastos, no, es manté unes persones que fa dos anys no fan res, diuen. Per llei esteu obligats a arreglar la desfeta econòmica, es desvalua el valor de les accions, però també sabeu que el deute de la gursam és molt superior a la baixada del capital social. Tampoc ningú obri boca, on esta el sentit comú? El raciocine econòmic, la sostenibilitat, importa el despatx i el sou i sobretot la por dels capós a què si tallen caps algú parle mes del compte.

Un altre dels possibles cracks econòmics, a pagar entre tots, és la concessió del pàrquings subterrani. No sé el tipus de contracte que heu firmat amb l'empresa adjudicatària de les obres del mercat y explotació, la qual cosa si sé, igual que tú, que altres empreses no van voler entrar en la licitació després de fer una valoració de mercat, van dir que era anti econòmic per molts anys de concessió que es donara, si això és així ja ens podem preparar els pagans, se sentirà parlar dels pàrquings del mercat.

Alcalde, si haguéreu de pagar de la vostre butxaca tota la mala administració, un altre gall cantaria. Continuarem rebent notícies a mesura que vagen sortint, tú i jo ja les sabem.

No hay comentarios: