jueves, 6 de enero de 2011

IRREGURALITATS, CORRUPCIÓ?


Aqui tenim un exemple de com els ajuntaments defensen els drets dels seu ciutàdans, en este cas es el de l'Aldea, si mirem el d'Amposta també han fet el mateix, un cas entre més, son els cinemes Amposta, que no tenen llicencia com cal, funcionen a base de decretas, ara pareix ser que les galeries futuro ciudad de Amposta, també.

No es pot vendre ho començar una activitat en un local comercial o occupar una vivenda, si previament el ajuntament no fa una inspecció i dona el vist i plau. Ni els promotors poden vendre estes finques, ni tampoc els notaris i el registrador poden trametre cap paperas. Hem estat vivin i vivim en un pais ón ningú respecta les normes a seguir, sols primen els interessos individuals, ho en els cas dels governants dels seus respectius partits.

En el cas de l'Aldea com el d'Amposta son flagrans les irreguralitats comeses, irreguralitats que volen subsanar pagant els ciutadans.

Aquest escrit de baix, reconeix que les dites vivendes no tenen permis de primera ocupacio, a pesar de tindre tots els papers com son escritura i registre de la propietat i la majoria d'elles segurament hipoteca, en la llei a la mà són il-legals, és just i correcte que avui en dia passen este coses? Quina classe de governants tenim? La pregunta és, hi ha corrupció en este cas, a quans s'han tingut que sobornar per arribar a puguer legalitzar este vivendes.

Aixó és el conte de mai acabar, és veu que ens agrada la corrupció, veem clarament el que fan els politics, les martingales comeses per tapar el cul als amics, peró els seguim votant. Frases tipiques són "tu que faries" " d'els teus hi hajen" " arrimat a bon arbre i tindras bona sombra" aixi és fa un pais?





Posted by Picasa

No hay comentarios: