jueves, 2 de junio de 2011

POLITICA


La política. Sempre s'ha dit que la prostitució és l'ofici mes vell del món, després de molt pensar sobre el tema asseguraria que no, és la política. La política, des que el ser humà esta en este món com ser social, és ferramenta per a portar negocis, per això la política sempre l'han portat les dretes, des de les cavernes fins al poder absolutista dels últims reis, la política ha sigut portada pels benestants.

Arriba el segle dívuit, comença l'era industrial. Grans pensadors analitzen la nova era industrial, el treball i el capital, les masses socials comencen a pensar. El resultat és una nova forma de fer política, si els de dretes cuiden els seus negocis per mitjà de la política, els treballadors han d'entrar en política per a defendre els seus interessos com a força de treball, d'aquí naixen les esquerres.

Les esquerres no tenen “negocis”, representen a treballadors sense cap classe d'influències, els liders d'esquerres sempre han sabut que han de controlar els negocis de les dretes per evitar abusos i denunciar estos abusos si n'hi ha. Este control ha de ser avui en dia amb respecte als interessos de cada classe, però les esquerres han d'agranar per a casa com ho fan les dretes.

Però d'una dècada per aqui els papers de l'esquerra han canviat, els liders d'esquerra prenen la política com un negoci i un ofici, el resultat és una societat sense valors reivindicatius, les classes treballadores l'únic que saben fer és acatxar un poc el cap i a veure el que els cau damunt.

Tenim un exemple a nivell de la nostra ciutat, Amposta, els socialistes. Durant vuit anys, governs socialistes en dos estaments, Espanya, la nació i el municipi representació, dos alts càrrecs de representació, un director i una diputada del congrés espanyol, resultats d'estos dos càrrecs a nivell de classe treballadora, en el municipi, passar de cinc regidors a tres, a nivell nacional, una diputada que a nivell de ciutat ni se sap que existix, política del director a nivell de municipi en el seu càrrec de regidor, denúncies i denúncies sense cap estratègia per a dur a terme, ordres del partit? Disciplina acatada pel regidor. Una diputada, que els seus resultats no m'estranyen, ja que la seua arribada en el càrrec són un cúmul de circumstàncies d'estar en el moment precís en el lloc adequat, que em perdone la diputada, però la seua consciència social i política a brillat per la seua absència.

Negocis dels dos càrrecs, vuit anys amb sous de mes de sis mil euros mensuals, consciència social, zero.

A nivell local de partit, pareix que els comentaris són; ja que el desgavell ho han portat ells que aguanten els quatre anys.

El lògic seria demanar la seua dimissió , ademes de donar-los un puntelló en el cul per incompetents i es quedaren a nivell de militants ( segur que trencarien el carnet) el que volen ells és quedar-se amb l'acta de regidor, això els suposarà quatre anys mes de sobre sou substanciós que pot arribar als dos mil euros mensuals; no vos en adoneu militants!

Si això és la política , per aixó és que la prostitució és l'ofici mes vell del món.

2 comentarios:

Enric Insa i Morales dijo...

Ja ho deia la gallineta... "a canvi d'un gra de blat m'heu tret la força de volar".
I cap de nosaltres ens escapen d'aquest enverinat gra de blat. Som massa febles i potser si que ens cal una crisis de les que fan historia per a remoure la força de volar encara que tinguem grans de blat a taula.

Anónimo dijo...

Molt bon escrit per com deia aquell: los q agarran el mochuelo nunca lo van a soltar,