miércoles, 25 de mayo de 2011

CARTA AL ALCALDE DE L'ALDEA


Has vist l'informe del sindic de greuges, favorable a l'exposició que vaig fer dels antecedents urbanístics de la zona hostasol! Per tant el ciutadà té raó, ja sé que no és vinculant, però és el tercer informe favorable al ciutadà, un de l'administració pertinent, un altre d'una consultora privada, els dos informes demanats per esta corporació i l'ultim del defensor del poble, demanat per mi.

Tots els alcaldes heu fet malament l'administració del nostre poble, sabent-ho , voleu que nosaltres paguem les vostres culpes. Tu ets més culpable que cap, perquè demostrant-te que la normativa esta de la nostra part, tu abuses del poder que t'atorguen les urnes, amb l'agreujant de no comptar amb el ciutadà per a arribar a uns acords, que segurament hagueren sigut possibles, amb la tan poca vergonya de cridar un a un als afectats, i no a tots, ja saps que et vaig dir que esta tàctica la usaven els que van governar el nostre país en un sistema dictatorial, no tens ni idea del que és la democràcia i la participació ciutadana.

És possible que sabent que estas enganyant als ciutadans, entre ells tinc entés que alguns són amics, i fins i tot surtiu junts, no saben la classe d'amic que tenen, continues volent cobrar les taxes especials. Tu abuses de la ignorància dels ciutadans o mes ben dit de la seua deixadesa a preocupar-se per les qüestions publiques, deixadesa fomentada per quaranta anys de dictadura que tu còpies per a acostar la brasa a la teua sardina, mal fet, la manta que uses per a tapar-te és de tots i nosaltres també hauríem d'estar davall, perquè és nostra.

Et vaig dir en el seu dia que el que pretenies no s'ajustava a la normativa, i que si els ciutadans volien, tu, o no faries les obres o com seria de justícia no les pagaríem els ciutadans, que aportaria proves contundents per demostrar-ho, així a sigut.

La sort que teniu tots els alcaldes és que el ciutadà és un subdit vostre i no un ciutadà de dret

Alcalde, rep una salutació d'un ciutadà que esta sempre al corrent de la cosa publica.

No hay comentarios: