sábado, 15 de octubre de 2011

VULL SER COM ELS TORTOSINS


           


No vull ser tortosí, vull tindre el que tenen ells. Amposta Capital!A part de ser una empresa privada amb vincles a l'exalcalde en els seus temps, és l'eslògan que alguns volen fer creure a quatre sectaris, només això. Desde que he vist el ple amb referència a la moció a la sanitat, es pot dir alt i clar “Tortosa Capital”. Un ple televisat, cosa que els de la “capital amposta” neguen, segur que és per la seua poca talla política. Uns polítics a l'altura d'una capital, discursos de gent preparada ( no vol dir que darrere no hi haja hipocresia) defensa en primer lloc de la seua ciutat, després del territori, com ha de ser, és a dir, com sempre en la nostra història de les Terres de l'Ebre, Tortosa ve amb les seues milícies ciutadanes a salvar la capital amposta, més que rés als seus ciutadans,  si alguns han llegit històries sobre el tema el vora. On estan els ampostins capitalistes? A l'ombra del roure! Esperant que caiga el manà, és al  que estan acostumats. Som un poble, un trist poble, administrat per agricultors, això si, vius.
El nostre alcalde amb càrrecs en la sanitat, quines són les seues declaracions? Segurament dirà, hem augmentat 17 llits el nostre hospital, venent-ho com un èxit, mentres els altres retallen nosaltres ampliem els nostres servicis assistencials, sap ell de sobres que no és així en la practica asistencial per el malalt, a part d'un hospital que només és per a convalescències i operacions de poc risc, també ho sap de sobres.
El nostre alcalde a part de no voler televisar els plens i tindre comportaments típics de poble agrícola que és exercir de manera excessiva la seua influència (cacic) per a beneficiar als seus i entre ells no cal oblidar que la majoria dels seus càrrecs són per a empreses privades de la sanitat, es pot esperar molt a favor de la sanitat universal publica d'un càrrec electe que esta en la nomina d'empreses privades del mateix sector?
Veure un ple com el televisat en l'ajuntament de Tortosa i veure-ho en l'ajuntament d'Amposta  és comparar l'edat mitjana amb el segle vint-i-u, uns plens per a plorar, mentres l'oposició exposa es pot veure en molts casos l'alcalde parlant amb els altres, això és copiat de l'exalcalde, deplorable, vergonyós, és el que tenim!
Només em queda dir que em trec el barret davant el ple tortosí. Vull que copien ja que no són capaços de tindre un mínim de respecte al ciutadà que no els ha votat, ja que sempre parlen de la seua majoria per a estar en el càrrec.
Simplement voldria dir als regidors de CIU que venen temps dolents, que el exalcalde es va equivocar en el transvassament, encara que no ho heu patit en vots, pregunteu als regidors de llavors si van patir moralment? Tot per interessos de savem qui, ull que ara no passe igual, la sanitat i la educació es cosas de tots, no de uns pocs, per moltes assegurances i mutues privades tinguesseu, vorem?

1 comentario:

Josep Gironès Descarrega dijo...

Igual com de porc i de senyor se n'ha de venir de mena, les intitucions que tenen una trajectòria definida estan per sobre de les altres. És així, malgrat que durant els temps de bonança més d'un s'hagi cregut el rei del mambo.