jueves, 1 de marzo de 2012

MANIFEST!!







Estem veient com dia a dia se'ns retalla els nostres salaris, com se'ns puja els impostos, pareix que per a eixecar el país, i és correcte que en els temps de penúries tots estrenyem el cinturó.

Tant el nostre ajuntament com el consell comarcal estan destinant una sèrie de diners a pagaments de primes de treball amb anterioritat a realitzar-los, a una sèrie de funcionaris i càrrecs de confiança. tot de forma legal, peró que es pot dir que immoral quan als altres se'ls demana sacrificis.

Esta clar que la capacitat dels partits de l'oposició per a parar esta situació anacrònica és poca. Els ciutadans hem de donar un toc d'atenció al grup que governa, no pot ser de cap de les maneres que uns pocs dins d'una legalitat amoral prenguen unes decisions que van contra tota capacitat d'enteniment de la majoria dels ciutadans.

Els ciutadans no entenem que una sèrie de persones que a banda de tindre un salari digne i un bona ocupació, se'ls puge els seus emoluments, mentres als altres se'ns retalla.

Este esdeveniment és per a saber si els ciutadans ampostins/es estan d'acord amb que s'utilitze diners publics per a pagar unes primes que en els temps actuals no tenen raó  ser.

Donar un toc d'atenció de part de tots els ciutadans,  tant per escrit com manifestant la seua disconformitat a este repartiment indecent d'un diners de tots.

AIXÓ ES SIMPLEMENT UN ENQUESTA

LES XARXES SOCIALS ENS PERMETEN AGLUTINAR OPINIONS DE MAJORIES PERQUÈ SE'NS PUGA TINDRE EN COMPTE.

SI ESTAS D'ACORD ADIGUERA'T A ESTE ESDEVENIMENT, SERA LA BASE  PER A EFECTUAR ACCIONS CONTRA POLÍTIQUES ANTISOCIALS.

8 comentarios:

Anónimo dijo...

Segons llegeixo per la red no tans sols cobren extres de l'ajuntament, q com tu dius ells ja tenen un sou digne, tambe cobrem en el cas dels dos treballadors del citat ajunt. Del museu comarcal, d'assesorament inmobiliaris etc, lo fort es q incompleixen imcompatibilitats per totes bandes i son inmunes a la llei. Este pais la gent fa lo q vol i natros al paro pero callem, jo em sumo al manifest, 25.000€ de gratificacions i 12.000 tambe de gratificacions, 8000€ i 11000€, quina vergonya!!!

Anónimo dijo...

Estic completament d'acord, ja era hora que l'oposició (encara que està lligada de peus i mans) denuncii la corrupció.Jo també em sumo al manifest. I crec que als qui els donen les gratificacions els hi fan moltes feines brutes.... que investigen mes i que ho denuncien a la opinió publica.

Anónimo dijo...

I lo de Pascualin no es vergonyos? es un inutil al que ja li varen crear Gursam, ara on esta Gursam...
Al fondo del mar...... Jo també m'aderiexo al manifest.

croo dijo...

Serret ets un valent per denunciar tota la corrupció del poble, ni jo soc capac de dir la meva identitat,soc un lector del teu bloc de fa temps .Tambe em uneixo al manifest.

toni dijo...

Hem pregunto clar que l'Alcalde ha de premiar a aquestos funcionaris adictes, ja es veu que s'hyan d'enriquir tots per una part l'Alcalde marxan a Barcelona la major part de la setmana pel su propi interes i els altres cuidantli el seus interessos aquí.

Anónimo dijo...

sembla qu ementres uns som al paro altres es enriqueixen a costelles nostres, diuent que miren pel poble i tots com l'Alcalde miren la seva butxaca com la parlamentaria que van agafar dormint al sofà. M'uneixo al manifestet.

torijno dijo...

Si ho pagues de la seva butxaca otro gallo cantaria, ja qu sembla son els seus dobermans que seu pague.M'unixo al manifest.

Anónimo dijo...

la dona de lalcadel també deu tindre gratificacio?...... segur perrepartir propagandel partit en hores de treball a l'Ajuntament sol se la veu en la moto a les elccions.