lunes, 21 de mayo de 2012

LLENÇAR LLAST PER LA BORDA?

La situació caòtica econòmica que estem vivint, és insostenible. Insostenible no per l'aplicació de les matemàtiques per a poder pal·liar els resultats negatius en global, sinó per a la ment del ciutadà educat en la bona praxi per a administrar la seua economia familiar. La voràgine dels esdeveniments econòmics fan a este ciutadà plantejar-se mil solucions, que no és un altre de com solucionar el seu problema , els estalvis de tota la seua vida, aquells que ha anat arrapant, retallant molts possibles moments de plaer que altres si han tingut, per allò que em lleven el ballat, no han estalviat, ara si que volen solucions, no recorden el seu mal cap. Voré que el esforç de tota la vida se li endurant es gros.

Per un altre costat és lamentable la situació per la qual estan passant moltes famílies, famílies que a causa de la seua poca formació també de forma involuntària estan sent arrossegades a la més absoluta pobresa, amb dificultats per a adquirir els aliments de primera necessitat. Esta situació és molt mes pitjor que la del ciutadà que esta preocupat pels seus estalvis.

Despres tenim  als polítics, responsables tots, des del regidor fins al president del govern. Polítics que ens han imposat un model de societat inviable, amb unes polítiques totalitàries sense cap transparència, que s'han repartit el país entre familiars, amics i correligionaris. Els podem veure per les nostres ciutats igual que el gall en el corral, caminar dreçats, pensant que són insubstituïbles que ells van arreglar-nos el problema. El problema són ells, ells ens han portat a este model de societat, de corrupció absoluta de la casta política, tant econòmica com institucional, no equiparable  a cap país del nostre entorn. Els podem veure com inclús estan malgastant encara els nostres diners, no se n'han adonat? Si se n'han adonat, no són el seu diners, per això ho fan.

La situació ens l'han posat difícil, com no comencem a tirar llast, el barco s'afonarà. Les rates s’en van soles, peró si no expulsem a estos incompetents no tenim futur, a causa de la poca utilitat dels seus servicis en la nostra societat.


1 comentario:

Josep Gironès Descarrega dijo...

A l'edat Mitjana, es coneixien com a mans mortes tots aquells grups que vivien sense treballar: eclesiàstics, nobles, militars...
Ara estem igual, només que als grups anteriors s'hi han afegit de ple dret els polítics, els banquers i altres especuladors.