martes, 12 de febrero de 2013

A Dani Andreu, extensiu als demés alcaldes sobiranistes


A Dani Andreu, extensiu als demés alcaldes sobiranistes.


Es difícil donar opinions quan els sentiments són al mig, més quan els ciutadans d’en peu veiem un enfrontament entre dos forces nacionalistes contraposades. Dos forces nacionalistes que cap de les dos han segut capaces d’informar com cal als ciutadans el que comportaria la segregació de una nació de l’atra, per molts correus rebuts sobre el tema, tots manipulats tant de un costat com de l’atre, sobre els resultats finals de una possible segregació.

Dani (i extensiu) dieu-me un organisme neutral que desprès de un estudi exhaustiu, que comportaria varis mesos o anys d’estudis sobre les dos economies en litigi, que demostra la afectació final a les dos economies. Sopas de duro es el que esteu venen als ciutadans, el tipo de política que heu estat venen durant tots estos anys que ens han portat on estem ara, és allós de a mar marejada ganàncies de pescadors i és ben veritat que a vatros os va bé.

Dani, no sé si es que sou tant curtets o al enreves, que dius en el diari “ que consideres el recurs de l’estat espanyol una pèrdua de temps i diners” vos heu parat a pensar que atres pensem el mateix de vatros,  que avui el que mos preocupa es la crisis, la falta de feina, que mos foten els pisos, que tenim problemes en la sanitat i la educació i vatros perden el temps en declaracions sobiranistes. Els que entenem una mica sobre el tema sabem de sobres que tant per la via legal com en correlació de forces ho tenim futut. En resum, tu també per atres estàs perden el temps i diners que no son teus i no et dediques a lo important que es vetlla per tots els ciutadans de l’Aldea, és allós que veus la palla en el ull del atre i no la biga en el teu. Si al final fareu el que ha dit el President de la Generalitat, que també pot succeir que dixareu a un costat les aspiracions sobiranistes per un pacte que beneficie a Catalunya i que no sigue la independencia.

I et diré mes, sobre la corrupció, que dius que s’ha de preocupar el govern central. Que vas fer en la urbanització hostasol en el segon mandat que vas compartir l’any 2004? No parlesseu molt sobre la corrupció que hi haurà per tots els que heu estat en càrrecs politics en estos anys passats, simplement perquè la omissió o tancar els ulls és també corrupció encoberta. Peró esta clar que tot prescriu, igual que un càtolic quan a pecat va i és confessa i tot perdonat, sera per aixó que tant els nacionalismes com les religions son els que mes han enfrontat i enfronten al esser humà. I quina casualitat les dos ideologies han creat unes eines per escapar del castic, la prescripció i la confessió, perqué?

1 comentario:

Anónimo dijo...

Hello friends, how is all, and what you want to say concerning this article,
in my view its in fact remarkable in favor of me.

My web blog ... registry cleaner software