domingo, 24 de febrero de 2013

CORRUPCIÓ AMPOSTAJa fa anys que aquí Amposta tenim una trama de gent, que fent ús de les seues influencies politiques i economiques s’han aprofitat de la cosa publica per enriquirse, tots sabem qui són i a quin partit pertanyen, son poques vergonyes que per si sols se fotrien de gana, de lo incapaços i mediocres que son, per aixó busquen llocs per vore com poden fotre al proxim.

Si mirem bé el panorama de corrupció al nostre pais de pandereta vorem que tot esta calcat pareix ser com “copiar i pegar” dels ordinadors, en tots els partits hi han “Barcenas” en el entorn de tots els partits a nivell local estan els oportunistes, tots han montat el mateix sistema per expoliar la caixa publica, son tan tontos que no saven més, i tan facil de enxamparlos que no s’enten com no ho han fet. No s’enten si no has seguit les seues singladuras de xoriços durant tots estos anys. Ja fa anys que uns pocs denunciem estos fets, peró com fins poc la majoria és pensava que anavem bé, que erem rics, ningú deia res, ara es diferent, ja era hora!

El nostre poble esta plé de xoriços, algu ho dubta? Que farem?

Segons el Periodico.com, Metodo3, la agencia de detectives implicada en les escoltes privades de politics i empresaris , té en el seu poder 169 informes sobre tots uns “pressumptes” corruptes, la gent d’en peu sabem que vol dir pressumpte.
Dins el informe 155, nombren a un empresari i un senador (155. Informe sobre Jorge Juan Flor Gallen, constructor relacionado con el senador JM Rojo Grado(38 páginas) (diciembre 2012).) Si algu sap de traducción del Castella al catàla vora a qui pertany, es veu que quan varen fer la traducció al castellà no savien que els cognoms i noms no es traduixen. http://www.elperiodico.com/es/noticias/politica/las-169-investigaciones-los-detectives-metodo-2324742


La gran pregunta que sempre m’he fet, es, que han fet els partits de la oposició duran tants anys?
Com potser que una persona nova en politica, com es el nou regidor de PxC, en no res trobe pressumptes practiques fraudulentes en el nostre ajuntament i durant tots estos anys els partits de la oposició no, sent els caps, gent en formación universitaria i en bons discursos, també dubtem d’ells?
Durant tots estos anys ells mateixos han denunciat males practiques que no han portat en lloc, perqué?

En Amposta hi ha molta llimpieza que fer, la farem? Ho faran pactes “jo callo, tu calles)No hay comentarios: