domingo, 18 de noviembre de 2007

COMUNICAT ALS REGIDORS

Ja hem arribat al cap del carrer! Perquè tant de soroll? Si al final es reconeix que s'esta equivocat. A poc a poc anireu aprenent, que el soltar al rotvailer només pot causar problemes, i més si no té pedigrí, ja que són imprevisibles i faltats de preparació en l'atac, no obstant, un consell, el bòxer fa més amics. Els bocasses, l'uníc per al que són bons, és per a dessimular la ineptitud de la resta de l'equip, si és així segueixen per este camí, que s'estavellaren sols. Bé! El senyor alcalde surt a la palestra i diu que hi haurà vigilància en Tosses, fa falta estar cec i sord per a no adonar-se, però diuen que val mes tard que mai.
Referent al poblar nou, heu vist l'entrevista en el canal TE? Sobre el tema, és necessari un referèndum?. No coneixem a ningú en el nostre entorn que al poblar nou, li digue, Villafranco del delta, inclús en l'època franquista, serà nostàlgia per part d'algun? I no cal el dir que és vergonyós, dir-se demòcrata, i permetre com a autoritat, que hi haja encara avui en dia, carrers amb noms de franquistes i feixistes reconeguts, que a més van sotmetre els nostres avantpassats als pitjors patiments que un ser humà pot aguantar, entre molts la perduda de llibertat, la mes enèrgica repulsa a tots aquells que recolsen o retarden el canvi dels noms dels carrers de la nostra ciutat, no són dignes de circular per ells. Quan s'és autoritat cal tindre visió de futur, es recorden de la campanya, “ que no ens la roben”, un altre gol. Que són ara, part dels lladres? O que el correcte en una societat moderna, és l'allunyar les infraestructures que generen barreres, que impedixen el creixement? És un reconeixement per a tots aquells que es van enfrontar a la demagògia de la sense raó.
Esperem que els visionaris de l'Amposta de quaranta mil habitants, siguen només això, uns visionaris, perquè si no, ja es poden afanyar a preparar i augmentar els servicis, ja de per si escassos avui. La serietat i el compromís són els principals actius d'un polític, aprenguen que no es pot cobrar un sou de 2500€, organitzar actes, i no estar presents, l'agenda d'un simple regidor/a dona per a poder organitzar-la sense cap dificultat, sinó es demostra que les ganes de treballar per a la ciutat són poques, que es queden a casa i que un altre ocupe el seu lloc. Referent a la propaganda que es porta fent sobre “Amposta ciutat digital” mes bé creiem que és de moment “ Amposta mentida digital”. Han sigut tantes les fal·làcies, les mentides i les manipulacions que ha fet CIU en estos últims anys, que per si soles es van desmuntant. Temps al temps.

Salut! i República


Ciutadans per la República

No hay comentarios: