domingo, 4 de noviembre de 2007

AL PRESIDENT DE CDC D´AMPOSTA

En la meua trajectòria critica, en la qual cosa concernix a la nostra ciutat, no sé si se n'haurà adonat, cosa que dubto, mai he donat la meua opinió sobre persones particulars o partits polítics, sempre que no siga als què considero mes pròxims a les meues idees, ja que com a home d'esquerres, nosaltres si critiquem als nostres, simplement per higiene democràtica, i com a pogut veure i llegir també ho fem en public. No sé, també, si se n'haurà adonat, que les critiques, inclús que siguen negatives, donen fruits, veja la infinitat de rodes de premsa que esta fent el PSC, a nivell comarcal, per a justificar-se i ampliar a ultima hora, uns pressupostos ja de per si escassos, per les nostres terres.
Tranquil! Ja sè que no és fruit meu, però un granet de sorra si, i mes sabent que la diputada Lluisa Lizarraga, té, de moment, quelcom de vergonya, inclús que li haja pres gust a la cadira.
Segurament que el setmanal informatiu no explica bé, el plagi que ha fet vosté de la meua carta a la diputada Lluisa, i manipula el fi per el cual vostes la enviem , per algo sera, ja que vostes desde CIU sempre han manifassejat als periodistes. El que a fet el setmanari, donan a entendre que vosté en les ultimes eleccions nacionals a votat al PSC, es segurament per fer-los quedar com el que son, gent poc seria democraticament parlant . Vaja polític, que no s'ha assabentat, de les pressions que reben els periodistes, quan el poder no vol que se sapigue alguna noticia. Però ho ha fet d'una forma molt torpe, normal en vosté i els seus correligionaris . El que no saben, és que quelcom de veritat hi ha, el seu vot és trànsfuga del PSC, es recorda dels anys vuitanta, vosté és, com són molts, dels que li agraden apuntar-se a cavall guanyador.
Els polítics com vosté, ademes de torpes, preneu la política com un ofici, per a traure beneficis particulars, sou gent, que pot posar la convivència en perill, degut a que els preocupa molt, el sou i la cadira.
Ja sap vosté, d'allò “ es pot enganyar a uns pocs durant un temps,etc” Senyor president de CDC, m'alegro que s'haja canviat i no siga dels nostres, avise'm si canviesa d'opinió.

No hay comentarios: