lunes, 7 de enero de 2008

CENTRALISME TARRAGONI

El Manel Zaera es queixa del centralisme tarragoni, a l´hora d´elaborar les llistes a les proximes eleccions legislatives. En un comentari en el seu bolg, venia a dir, que si jo no era una mica il-lus, i veig que es tot el contrari, sol passa molt, que es veu la palla de l´altre i no la viga en el propi ull. Zaera, no ten dones compte que estas dins un partit on les decisións son piramidals, on la democracia brilla per la seua ausencia (com dins de tots els partits) per moltes assamblees que fesseu, la cupula, a tots els nivells, son els que decidixen la politica a seguir, i no en ares de la ciutadania, sino en lo personal, lo carrec i el sou. Si no agarreu els jovens, que en les ultimes eleccions, he vist que en sou uns quans bastan preparats, i foteu als que hi han ara al carrer, en lo que son els carrecs municipals, i també apartar-los del poder de decisió de l´assamblea local, si no ho feu aixi, les proximes municipals, ojo que en traguesseu dos. No sé para que vos servix tans d´estudis i de formació si no sou capaços ni de preveure el que passara, ni de buscar les solucions per remediar-ú. Es que no veieu vindre que la Lizarraga tenia poques expectatives de tindre el segon lloc, la loteria no sol repetir molt en la mateixa casa, i que ademes el ciutáda del carrer de estes terres no ha vist res per part d´aquesta persona. Si li donent el tercer lloc a Tarragona, també tots sabem que dependra de la loteria el que surtigue el-ligida. En cuatre anys no ha estat mai al costat del poble, tan en les manifestacions personals com les multitudinaries, sempre pendent del que dira el partit.
Fins ara, juventud era sinonim de descontent, rebeldia, canviar les coses, pero veig que la vostra generació es mes que res, amorfa i conformista, si sou incapaços de canviar les coses dins de casa vostra, com voleu ferú fora.

2 comentarios:

Unknown dijo...

A veure si ho tenim clar. No estic dins de cap partit. He col·laborat i col·laboro de forma independent amb el grup MUNICIPAL del PSC. No estic, ni penso estar, vinculat a cap partit. I, de moment, que jo sàpiga, tinc criteri propi.

Anónimo dijo...

Serret, cada vegada m'agrades més. Fot canya a n'estos sociates de merda. Seguix així i a les proximes municipals te donarem una bona cadira al consistori.

Ara que jo me penso que lo que hauries de fer és presentarte per Alcalde. En lo teu discurs de mases segur que arrases. Hasta lo teu amic Roig te votaria.

Serret per Alcalde!!! i Garriga de 2.