martes, 5 de febrero de 2008

CARTA AL PRESIDENT DE LA CAMBRA ARROSSERA D´AMPOSTA

Pareix que dixes el càrrec. Qualsevol persona que ha seguit estos anys de presidència teua, tant les decisions que has pres, com els resultats, davant d'una baixa tan espontània, pensa, quelcom passa en la cambra, aixó fa pudor.
Enfront de les lloances que fas en la teua carta als socis, vull recordar-te que vas començar la teua presidència amagant una mala gestió de l'equip anterior, tu i els teus, que sabem qui són, sabreu el perquè; vas continuar expulsant a les veus critiques, la mateixa política que van seguir els franquistes amb alguns d´els socis fundadors; després al llarg de la teua legisladura, vas continuar reprimint a les veus discordants amb la teua política, amenaces d'expulsió conjuntament amb sancions econòmiques. Personalment crec que els oponents a la teua política, es van equivocar, la temo és lliure. En la teua carta t'erigixes com un salvador de l'economia de la cambra, quan tu saps que no ha sigut així, ja que els factors que van fer arribar les ajudes i la planificació economica, s'han escapat en tot moment de les teues mans. Tant el teu càrrec com les accions ampreses per a la cambra, partien del despatx de la plaça d'Espanya, i el que enten una mica de politica sap el perqué. El desvergonyiment amb què has malgastat diners dels socis ha sigut un clam. Dis-me,entre altres, el rentat de cara que es va fer en la part posterior de la cambra, en quina intenció va ser? Era necessària per al bon funcionament de la cambra? Vas rebre ordres expresses?
Vas cambiar els estatuts, no era per a perpetuar-te en el càrrec, entre altres coses? Penso que quelcom no cuadra, et diré el que crec que puga passar, que pot existi un forat comptable? Una operació urbanística encoberta, a llarg termini? Fent el que llavors no es va fer i potser hauria sigut bó per al soci, una fallida; o ja no eres persona de confiança dels teus correligionaris? Es descarat els entramats que feu, tot per coses personal, tipic de la dreta. Ets tot un personatge, un demòcrata dels peus al cap, crec que la cambra arrossera esta d'enhora bona amb la teua marxa, si és que no et penedixes. També veig que com tots els individuos de la teua mena, ho dixes tot ben lligat, et sona?

No hay comentarios: