domingo, 10 de febrero de 2008

CARTA A UN SOCI DE LA CAMBRA ARROSSERA D´AMPOSTA

El pròxim vint-i-quatre estas convocat a una assemblea, on se't vol fer creure que eres important per a prendre decisions. El president utilitzant els mitjans de tots, esta preparant l'assemblea, i no et càpiga cap dubte que, tú, decidiràs molt poc en tot el que s'acorde. Pel que es veu, en totes les èpoques, siguen feixistes o demòcrates, sempre han actuat així, en la cambra, la junta és la que decidix l'esdevenidor de tots, segurament sera pels estatuts, que pot ser eren útils en el principi, a causa de la poca formació de la gent de llavors.
El president decidix que no vol seguir mes “mèu” he envia una carta a tots, lloant el treball fet, faltaria mes, parla de transparència de participació, i no és ruboritza a l'emprar estes paraules, quan ell sap perfectament, que ell i els seus són els que decidixen per tots i de una manera fosca, com se diu aqui “esta clar com l´aigua d´escurrar”.
En la convocatòria, el tercer punt, segurament és un dels motius pel qual, el president, té la jugada de la dimissió. Ja fa temps que se sap de la fusió, amb arrossaires de l´Ebre, i que dita fusió esta condicionada a la construcció del pont entre St Jaime i Deltebre, i ademes la dita fusió sera “imposada” des de la Generalitat, en este assumpte la democràcia brillara poc, tot seran qüestions econòmiques. Pot, que la jugada, entre altres, siga, que el soci, a causa de la poca transparència, en tot este afer, d'alguna manera, li demane que no és oportú en estos moments deixar la presidència, amb la qual cosa, ell sera el que duria a terme la negociació de la fusió, d'esta manera en un moment donat, sempre podria defendre's de les critiques, argumentant “vosaltres em vau demanar que quedara”. La requalificació dels terrenys, mouran molts interessos, que passara? Els que repartisquen el pastís s'engreixinaran les mans.
El punt Quart, es renova tota la junta, és així? És legal? Ho marquen així els estatuts?
En menys d'un mes es convoquen eleccions, ajustant els terminis al mínim, perquè no hi haja temps de reacionar, viva la democràcia i els demòcrates! I com ultim punt quan esta tot cuinat, pregunteu! Ara que ja no servix de res. No és la primera vegada que ho fa, i pel que es veu no sera la ultima.
Company, vull dir-te que eres el soci patidor, el qual s'utilitza per als interessos d'uns pocs.

No hay comentarios: