domingo, 12 de julio de 2009

REFLEXIO A CIU

Reflexió a CIU Amposta


Segurament vostés és sentiran satisfets mirant els resultats electorals d'estos últims vint-i-dos anys, fins i tot alguns es donaran amb els punys en el pit dient, som els millors! Alguns de vosaltres han analitzat fredament el perquè d'estos resultats, sobretot les quatre últimes legislatures. Alguns de vosaltres ha analitzat el perquè una sèrie d'empresaris estan sempre en palestra. Alguns dels regidors que governeu s'han preguntat el perquè de l'augment del sou tan desorbitat, no d'acord amb la capacitat, tant intel•lectual com professional dels que exerciu el càrrec, reitere, que cap des de l'alcalde fins a l'ultim regidor podrien cobrar en l'empresa privada per la seua pròpia vàlua, quan vullgueu ho discutim. Pregunteu’s, si els sous s'han pujat perquè ho heu plantejat i discutit vosaltres. Algun es creu que tot ha caigut del cel, o que hi ha una planificació per a cobrir els interessos d'uns quants. Perquè no hi haurà cap de vosaltres, que siga tan bona persona, i es crega, que la política que esteu duent a terme és per al bé de tota la ciutat, sense excloure a ningú. El que si esta clar, és que l'anterior alcalde tènia la capacitat d'organitzar i planificar la política municipal, sempre davall uns interessos calculats. Si qualsevol de vosaltres haguéreu de deixar el timó de la nau, que faríeu? Perquè esta, fora maniobrada segons els vostres interessos.

Vos en adoneu que esteu sent utilitzats per a cobrir estos interessos. Vos donaré un exemple bàsic, quan vullgueu vos puc donar mes. Els cines. L'exalcalde té la poca vergonya de tindre funcionant els cines sense tindre legalitzada l'activitat, set anys, i no passa res, inclús que fóra de jutjat de guàrdia, per a això ha sigut l'amo d'Amposta durant vint anys, i tot el món a callar. Denuncien els cines, com l'exalcalde ha deixat tot bé lligat, l'actual alcalde, en este assumpte, mes poca vergonya que l'ex, treu un decret d'alcaldia, que segurament haureu signat tots (això l'hi ha ensenyat l'exalcalde), i aquí hi haja pau i allí glòria, ni els ajuntaments feixistes actuaven així, penseu que si hi ha justícia estareu tots pringats, si passara quelcom. Quan vullgueu, amb els papers oficials a la mà, mirem si els cines poden realitzar la seua activitat, i també amb la normativa en la mà inspeccionem els locals a veure si la complixen, i farem vindre tots els agents competents en la matèria, per a veure si donen el vistiplau. Tanta representació que vos penseu que teniu, i sóc incapaços de portar-ho hi ha cap, simplement s'utilitza el vostre vot, que val 2600€ al mes.

Parlem de representació democràtica. Com vosaltres sabeu sóc un crític, no sé si enteneu el que he volgut dir. Pels comentaris que sento, alguns els haureu sentit a nivell personal, es va dient per la ciutat, que teniu muntada una estructura sectaria, en el que es tracta de les compres dels materials empleats en tots els treballs municipals i de les obres que és realitzen, (per exemple, quina empresa s'encarregara a partir d'ara de les compres del mobiliari urbà?) i que pobre d'aquell que vullga posar en tela de juí la vostra forma d'actuar. També en el tema de contractació municipal del personal, es comenta el mateix. Quan escoltes estos comentaris arribes a comprendre el perquè molta gent vota a CIU, la por. La por de no poder participar de tot el que oferiu, sense ser vostre, no m'agradaria representar a ningú, sabent que em voten per esta raó.

Després de llegir l'escrit que vos vaig fer arribar, el presentat al senat, si es veritat el que diu y la fiscalia ho demostra, pareix, que alguns dels nostres representants, ocupen càrrecs públics, abans que res per interessos propis, que els de tota la comunitat. La inmunitat parlamentaria és un bon refugi, la teniu vatros? Un pringat no dixa de ser un pringat per molt de carrec que ostente.


Esperem que existisca la justícia, i pose a tots en el seu lloc, i més als que treballeu amb els diners de tots. Que en som molts que a vegades dubtem que existisca .


Salut, i República.

No hay comentarios: