miércoles, 9 de diciembre de 2009

FIRES AMPOSTA

Els polítics d'Amposta s'esforcen per a demostrar que la fira seguix el seu curs normalment, inclús volen dir que es millora en expositors. El que no s'entén, és que estos polítics sent natius de la nostra ciutat, no se n'hagen adonat que la fira d'Amposta, el que estigue més brillant o menys, no depén d'ells, siguen els que governen del color que siguen. La fira d'Amposta és el fidel reflex de la societat ampostina i de lés Terres de l'Ebre, això vol dir que si la societat ebrenca ho passa malament, la nostra fira també.
Els pares, per molt lleig que siga el seu fill, mai ressaltaran la seua lletjor, però tampoc mentiran sobre aspectes, per a ressaltar una bellesa que no existix.
El polític esta molt lluny de realitat del carrer, vol enganyar-la, sense adonar-se que l'engany no qualla, i son tan curts de mires, que al final s'enganyen ells mateixos, tot per egoisme personal.
Senyors polítics, si les fires no lluïxen tot el que deurien, és simplement perquè la nostra societat l'esta passant malament, i no intenten maquillar rés, perquè l'únic que aconseguireu és augmentar el seu aspecte cadavèric.
Ni són tant els estands expositors, ni tants els visitants, ni tampoc les quantitats de negocis realitzades.
Avui en dia hi ha molta pobresa i moltes necessitats, que no es pal•lien ensalsant unes fires que no solucionen primeres necessitats a ningú, no sé si m'entenen.
Les fires de la Puríssima, si, estan esperades per tots, ens agraden, passem uns dies magnífics, hagen dos-cents expositors o cent vuitanta, són les nostres fires, dels nostres ascendents i seran dels nostres descendents, siguen bones o roïnes, part de nosaltres. Les estimem.
Per favor, no s'esforcen, no malgasten els nostres diners, hem tingut unes fires magnífiques.
Salut i república!

No hay comentarios: