lunes, 23 de noviembre de 2009

POLITICS A AMPOSTA

Parlant amb un excàrrec de la generalitat en els temps de CIU, este em comentava, els ampostins necessiten un cacic per a solucionar els seus problemes personals, una herència del passat comentava, pensa , em deia , que inclús el PSC de Simo funcionava també amb els principis del caciquisme. Els governants ampostins s'han guanyat els vots dels ciutadans fomentant el favor personal, el, estas amb mi o estas en contra, el, et vigile-ho, sé el que fas, quina casualitat, paraules recents d'un ministre.

Es veu, que aquí ningú a comprés, que en democràcia, els càrrecs s'utilitzen per a resoldre els problemes de tots, no el personals. Els personals, en una democràcia, els arregla l'assistenta social, no el polític.

El panorama de l'ajuntament d'Amposta és deplorable, alguns regidors en el govern, d'una consciència social dubtosa, d'una formació política interessada, i d'un sectarisme demostrat, aixo si, un sou de ministre ( dels d'abans).
D'altra banda tenim exgovernants de l'anterior consistori pels jutjats, funcionaris de rellevància en la tasca de l'administració de la nostra ciutat també pels jutjats, un regidor de l'actual govern, expedientat, un alcalde que li salva el cul als amics, a base de decretassos, en fi el desgavell polític total, per a què? Tot per interessos personals, on esta el principi de la democràcia, en esta classe política. La gran sort d'estos polítics d'honorabilitat dubtosa, és que els tribunals d'este país han sigut sempre durs amb els debils, i debils amb els poderosos, i ells ho saben. Sinó fora així, molts d'ells estarien a hores d’ara a la presó.

L'oposició no esta on ha d'estar, per si a cas, per si a cas què, esta és la pregunta?

Que passarà lés pròximes eleccions, l'oposició no té una cara visible amb carisma, els que governen, esta en entre el dit, l'honorabilitat d'alguns membres del seu partit, que tots intuïm o sabem, són els que governen a l'ombra.
Surtira la corrupció ampostina? Ho veurem pròximament.
Es necessita un agranat total en tots els partits, un esborrall i compte nou, si no és així tindrem més del mateix.

Una de les solucions a la política ampostina, seria la formació d'una llista d'independents, formada per persones preocupades per l'actual situació creada pels polítics . Un front ciutadà compost amb l'única ideologia de servir amb honradesa a la seua ciutat, una utopia? No! Hi ha estes persones, i de totes les ideologies, però, falta aglutinar-les, urgar en la seua consciència, perquè es donen compte que hem de dir, prou! Prou ja de tant de xoriço solt. Qui sera el qui encapçale esta llista?

I la ultima, la que no és cap solució, és no anar a votar, deixar en mans de quatre, que fins ara han demostrat els que són, el futur de la nostra ciutat. I segurament és el que passarà, més del mateix, i ningú que els controle. Un fàstic, alguns diran.

Salut i república!

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Felicitats per la informació que ens proporciones.¡ Espero una onada d'aire fresc a les properes munici`pals i que tu hi participis..¡ Vodria fer-te una reflexió consulta entorn a la realitat ampostina i en concret sobre els últims fets del C. Cristofol. Perquè ni el govern municipal ni l'oposicióhan parlat mai de fer una actuació a banda de policial, a nivell urbanistic o de politica social?? Perquè els partits d'esquerres no han dir mai res al respecte?. Es una cosa que li pego voltes i no entec...

Anónimo dijo...

Tens total la raó amb la llista aquesta d'independents, però en aquest poble hi han molta rancunia i molts favoritismes. Jo us faria costat. tinc amic que ho hem comentat mes d'una vegada