jueves, 5 de noviembre de 2009

ACLARIMENT

Arrel de rebotar l'escrit Més merda, he rebut missatges de polítics deixant entreveure que s'esta perjudicant la política i els polítics, sent estos d'esquerres, deixen caure que s'esta fent el joc a la dreta.

Voldria aclarir:
En una verdadera democràcia les esquerres no li temen a les dretes com tampoc les dretes a les esquerres, tot sent lés seues polítiques diferents, el poble és el que tria en cada moment en funció de les seues necessitats.

Sent d'esquerres, no m'agrada rés el que esta passant, i no seré jo qui amague cap informació, per molt que perjudique les esquerres. Totes les actuacions de possibles corrupcions publiques, han de tallar-se d'arrel, caigue qui caigue, cal treure els seiens de qui no podem confiar.

El denunciar casos de corrupció no és fer-li el joc a ningú, sinó tot al contrari, és demanar transparència de la cosa de tots. El càrrec public porta implícit el donar explicacions. El que denúncia ha d'aportar proves, en la cosa publica ha de ser diferent, més en el cas dels ciutadans de peu, perquè mai podran demanar proves a l'administración, ja que li seran denegades, per a això esta l'oposició, que si pot tindre accés a la informació i assistix a les comissions de totes les regidories.
L'oposició la formen els partits, per això tenim este panorama, a causa del funcionament piramidal dels partits i de la llei electoral.

Una pregunta, sent la senyora del president, tal com diu l'escrit, vicepresidenta de la comissió d'urbanisme de la diputació de Barcelona, pot dir que no sàvia res sobre l'assumpte de santa coloma?

Tinc una cosa clara, tant les esquerres d'este país com les dretes, no han aprés el que és la democràcia. Que un alcalde no et salude per criticar-ho, inclús que siga dura la critica, és un exemple, i qui calla consent. Repetisc, el càrrec public porta implícit donar explicacions.

Els ciutadans volem transparència amb els diners de tots, que en estos anys hem vistos casos flagrants.

I una cosa més, als que creiem en la democràcia, inclús que siguem d'esquerres, no ens preocupa que la dreta governe, simplement ha d'existir control, sinó miren els països avançats d'Europa. Ara això es mama de menut , i aquí el pit era franquista, a poc a poc canviarem, esperem.

Salut i república

No hay comentarios: