viernes, 20 de noviembre de 2009

DURES PARAULES DE UN JUTGE

http://www.elmundo.es/elmundo/2009/11/20/barcelona/1258702806.html


A poc a poc anem entrant al solc. Quan un, no obra amb ètica i transparència, el sentit comú hauria d'advertir-li que en boca tancada no entren mosques, però la fanfarroneria i el sentir-se omnipotent li fa creure que és intocable.

Es va advertir en el seu dia, a l'exalcalde que la seua legislatura no seria igual que les anteriors, i que no seria igual, no per l'oposició institucional, i així va ser. Els que hem lluitat per demostrar que l'exalcalde i els seus sequaços no eren blat net, estem de en hora bona, de moment hi ha una declaració d'un jutge que dubta de l'ètica i la moralitat de les actuacions dutes a terme per l'exalcalde i exregidor d'urbanisme d'Amposta.

Tenint en compte les denúncies interposades en uns quants jutjats, amb molts indicis racionals d'haver comés irregularitats, és questión de temps que la trama ampostina caiga, i dins de la trama, com en altres llocs a succeït, hi ha unes quantes empreses que es diuen “familiars” que sense saber per quina regla de tres s'han portat totes les obres. No se sap la regla de tres per la poca transparència a l'hora d'adjudicar-les, diuen.
Les obres sempre es liciten a la baixa, i així ha de ser, però falta saber el cost real de l'obra al finalitzar-la, i veure també si el cost final, moltes vegades supera el preu de licitació, en moltes de les adjudicacions, a esta mateixa empresa, si és així es podria dir, miauuuu!
Per exemple, es diu que l'ultim tram final de l'avinguda de la rapita a sigut licitat a l'empresa que realitzà les obres, per seixanta mil euros mes car que l'empresa que va donar el preu mes davall. Però se li adjudiquà a l'empresa mes cara, per tindre el temps de realització de les obres, mes curt. Els comentaris són, que l'empresa contractada, no va complir, ni de lluny allò que s'ha pactat, inclús sobrepassà el termini de l'empresa mes barata.
Si això va ser així, els ampostins paguem mes sense necessitat, perquè? A qui competix, perquè no va fer-se els esbrinaments pertinents?

L'oposició que té el govern de CIU, no sempre és l'adequada, perquè sera?
Tots sabem que durant el govern de l'exalcalde, alguns regidors de l'oposició era participe de l'urbanisme basura.

De moment al gall del gallinar, li han tallat els esperons, galleja poc.

A callar li toca, senyor exalcalde, ho ha dit un jutge. I també que callen els de la paella, perquè si així es demostra, tambíen seran participe, dels excessos que s'han fet en la nostra ciutat.
I si no fos aixi, tindriem claretat gracies als jutjats, llastima que és fasse perdre el temps, quan en la cosa pública la transparencia és primordial. I de disculpes rés, aixó va implicit dins el carrec public.


Salut i republica!

No hay comentarios: