domingo, 1 de noviembre de 2009

ENS PREGUNTEM

Ens preguntem.


Com ja tots els ciutadans diuen, és indecent el que esta passant amb la política i més que rés amb els polítics. Un altre cas més, Santa Coloma de Gramanet, el modus operandis és el mateix en tots els llocs, es comença finançant el partit, i s'acaba posant la mà en la caixa de tots, per a finançar-se un mateix.
Les ultimes declaracions de Pujol no tenen desperdicis, les seues declaracions seran tingudes en compte per la justícia? O passara igual que lés del tres per cent de Maragall, una vergonya!

Pareix ser qué a Santa Coloma és feen projectes de marina, que hi havien inversos estrangers, reparcelació de terrenys, hotels, macro projectes en centres comercials, multicinemas, vivendes de VPO, vivendes de venta lliure, construccions de parquings, terrenys que és venien baix preu d’el mercat als amics, etc. Aixó l’hi sona a un ú atre?

Anem al que anàvem, el nostre municipi. La dreta, sobretot la dretassa, menta el patriotisme i el bon nom d'allò que ens representa a tots com si només fora patrimoni seu. Amposta! El bon nom d'Amposta! Que és Amposta? I qui embruta Amposta? Aquell que equivocat o no, pregunta per quelcom que no sap i vol esbrinar, o aquell que la seua honradesa esta en dubte mentres la justícia no es declare, per existir indicis poc clars sobre la seua forma de governar a Amposta?

No se si vaig ha embrutar el nom d'Amposta, amb les preguntes que faré.
Ja saben vostés que tenim tres persones baix sospita judicial, que són l'exalcalde, l'exsecretari municipal i l'arquitecte.

És veritat que el ple a premiat als dos funcionaris baix sospita judicial, amb un extra, per assessorament, en hores de les seues funcions de treball?

L'alcalde d'Amposta sempre al dit que l'exalcalde a sigut el seu pare polític. Tots sabem que l'exalcalde també esta baix sospita judicial, per indicis racionals sospitosos, en les seues funcions quan era l'alcalde d'Amposta. Hem de tindre en compte els ciutadans, la cita popular, si el pare és músic, el fill és ballador? Perquè si és així, els ciutadans ampostins hem de parar atenció.

La meua segona pregunta.

La ciutadania comenta que l'actual alcalde cobra des dels anys noranta, de part d'una mútua, un salari, també es comenta que mai l'actual alcalde a acudit a consulta en els locals de dita mútua. Si això fora així, el pagament es podria interpretar com un suborn, mes tenint en compte la relació de l'actual alcalde amb la sanitat, i la quantitat de càrrecs que exercix en el tema sanitari, que podrien transformar-se en trafic d'influències. Els ciutadans volem saber si hi ha una relació contractual amb dita mútua, i si n'hi ha, que siga transparent.

Pot ser que hi haja molta gent que esta embrutant el nom d'Amposta, i que ademes s'ha omplit les butxaques a costa de tots, estos són els que cal assenyalar, i no a aquells que la seua funció és el controlar el govern, preguntant el que molts volem saber, a part que altres no vullguen saber. Als que no volen saber, que es tapen els ulls i lés oides, que quan toca a l'antagònic, llavors si que els és igual el bon nom d'Amposta.

Un avís a navegants: atenció amb els parquings i els interessos que poden haver-hi darrere i també a aquells que els agraden les fotos i declaracions de persones que surten massa en la premsa, amb forts interessos personals.

Hem arribat a l'extrem que el ciutadà sospita de tots els polítics, per la indecència dels seus actes en la seua tasca de govern. Algo té qué canviar.

Salut i república!

No hay comentarios: