sábado, 5 de noviembre de 2011

FELICITACIÓ A CIU AMPOSTA

Ja tenim ordenat el descans dels ciutadans en les seues respectives cases i l'activitat econòmica en la nostra ciutat. Les nostres autoritats amb un gran esforç intel·lectual han elaborat la nova ordenança d'ocupació de la via publica.

Jo, hi ha coses que no les entenc, regular entenc que cal regular, però la regulació ha de ser cara al que afecta el ciutadà en els seus quefers diaris perquè no hi haja unes interposicions entre el ciutadà i l'activitat econòmica del municipi en qüestió, que és el cas a tractar, fins aquí és correcta la regulació, hem de pensar que tots som ciutadans.

Que s'entén de necessitat imperiosa que cal regular? Per damunt de tot la convivència. La convivència harmoniosa determina la pau i el benestar del col·lectiu humà, per tant no tindre en compte estos factors determinants significa que tot el que vullgues regular esta condemnat al fracàs rotund.

Que demanen els ciutadans, al incidir un canvi de costums com és la llei del tabac, cal regular els nous costums. Ademes ho demanen perquè vist la posada en practica de la nova llei, esta canviant els hàbits dels afectats per la llei, posant-se a qualsevol hora del dia a discutir els seus problemes en el carrer, la qual cosa origina molt d'enrenou que implica el final del descans dels ciutadans en les seues cases.

Per l'altra part l'activitat econòmica al canviar els hàbits dels seus clients, es veu obligada a realitzar unes sèries de reformes que li originen despeses, i tots sabem que quan se'ns toca la butxaca a fer reformes, ens dol, mes si un pensa que són “innecessàries”.

La nova ordenança, en el seu context i fons esta bé redactada, això sense entrar en detalls, ja que regula tant el descans com l'activitat econòmica.

Però com sempre l'actitud papista del grup governant la caga, volent quedar bé amb tots. Quan es fa una norma i s'aplica, sempre en un moment o un altre de diferents maneres perjudicara algú, per tant sempre es quedara malament.

I en el cas d'esta ordenança, primer perjudica l'activitat econòmica, ja que se li imposa uns requisits que al ciutadà no li va ni li ve i en la seua aplicació als ciutadans, en el seu descans, perquè per endavant ja diuen, no s'aplicara amb efecte de dret, així ho especifiquen en la declaració del ple, tot queda igual per al ciutadà . Per tant esta ordenança esta destinada al mas absolut fracàs, com sempre és habitual en la nostra societat una norma damunt d'una altra perquè el de baix no aclarisca res i es generen un gastos econòmics, estos si innecessaris.

És per a partir-se de rialla saber la classe de gent que ens governa a qualsevol nivell, com no anirà malament el nostre país, em pregunto.

La gran sort dels nostres polítics és la poca consciència ciutadana que existix, que ells alimenten pels redits que obtenen.

                                                                                          


2 comentarios:

Anónimo dijo...

Lo bonissim es que segons la proposta de l'ordenança diu que l'ajuntament no actuarà d'ofici quan vegi que s'esta incomplint l'ordenança. Prevaricació?. En la linea de sempre. Ordeno y mando i faig lo que me surt d'alli vaix. jejeje. Angel

Josep Gironès Descarrega dijo...

Hi ha massa governs que, o no governen o ho fan malament. Potser serà hora d'exigir als aspirants a polític que passin per un període de formació tècnica i moral, això sí, abans d'accedir als càrrecs.