domingo, 11 de diciembre de 2011

COM RESOLDRE LA CRISI




El típiques frases del discurs del polític són, optimisme, esforç, treball, són vostés un gran poble, ho superàreu etc. A Amposta també saben d'això. La crisi ha arribat a totes les llars amb més o menys força.
Estan  arribant comentaris, que per a mi no són creïbles, però crec que han d'arribar a tots, per a així d'esta manera es desmentisquen per part dels que tenen la competència, ademés és impossible que s'arribe a maquinar tals despropòsits per a espoliar les arques publiques per a beneficiar als del partit en dificultats econòmiques.
També després de comprovar si els rumors són veritat, els encarregats del control de l'equip de govern en qualsevol administració, han de mirar si són fonamentats.
El pitjor dels rumors és que van dirigits tots a càrrecs de confiança, per tant hi ha moltes probalitats. Em nego a acceptar que en els nostres país democràtic que els prohoms que es dediquen a treballar per a la comunitat facen este ladronici, no han de ser veritat.
Vaigue per devant lo escrit en este primer paragraf per al restan del escrit, no me ho crec.

Un d'estos rumors va dirigit a un exregidor. Pareix que en els seus temps este regidor es va veure obligat a participar en un negoci de la “tropa” per al que va haver de fer un préstec, avalat, també diuen, per la seua nóvia, neboda d'un exregidor d'urbanisme, avui en un càrrec mes elevat. Al no donar-li cap càrrec de representació per elecció, s’en va anar a veure el tio de la nóvia i li va dir, ho sento jo no puc pagar, la teua neboda m'ha avalat ja saps el que toca si no vols que passe l'inevitable, la resta és obvi, el tio es preocupa per la neboda, pagant els altres, que som nosaltres, un càrrec de confiança creat ex professo.

L'altre cas és el càrrec de confiança del consell comarcal, dedicat pel president a un amic en problemes. Este “senyor” pel que s'ha vist amb el sou que se li dedica per al seu càrrec, no té prou per a cobrir les seues factures pendents. Estos senyors són experts a crear inginieria financera, que sempre fracassa pels desmanotats que són, però es veu que quan es tracta de diners publics poden treballar mes a gust i este és el cas. La idea, diuen, és crear un tipus de contracte per uns treballs tipus “Urmangarin” amb una empresa per el qué es veu semi publica vinculada a la administració, l'estan gestant, esperem si és així, que derive en un avortament.

Un altre cas és el de l'exregidor d'hisenda, un altre també que té els seus problemes. Tranquil! Per a quelcom estan els amics, un contracte d'una quantitat especificada i una possible assessoria per a l'any que ve, que ara penja d'un fil degut a les denúncies que s'estan fent, he anira a concurs public pareix ser.

Diuen que fins al marit d'una treballadora vinculada al despatx de l'alcalde i un altre, tenen una paga com a assessors del museu, en el cas d'un al tindre sou municipal és incompatible, pero és igual som els amos, pareix ser diuen.

El que  no se sap com quedara és l'exsenador exalcalde, desposseït del seu càrrec. Este ho té més difícil, ja que l'alcalde de Tortosa té mes números, veurem, però segur quelcom inventaran.

Hi ha més diuen, anirem esbrinant i esperem que a qui toca més que ha ningú ho fassen

Si són veritat estos comentaris, els sous que deriven són quantiosos, que hem de pagar entre tots sense necessitat.

És a dir, conciutadans, esforçar-vos, treballar, optimisme, que alguns estan buscant formules per a surtir de la seua crisi, cosa que crec no aconseguiran a pesar de l'espoli que puguen intentar fer.

També seria lamentable pensar que si això fora així no hi haja ningú honrat en CIU Amposta, per a plantar-se i dir prou o me'n vaig, si no fóra així, els que sàpiguen resar que rezen, perquè van a per nosaltres per a solucionar problemes aliens a tots però amb els nostres estalvis.

3 comentarios:

Josep Gironès Descarrega dijo...

En la major part de llocs els polítics han esdevingut una casta privilegiada, que no servidors públics. I així ens va!

Anónimo dijo...

Crec que també hauria d'indagar que
la secretària de l'Alcalde també és
secretària de SAMGISS i no ha demanat a l'Ajuntament les incompatibilitats.

Anónimo dijo...

No uvo cavalgada de reyes, pero uvo una cena con el president Màs,en ferias que costò 5000€.en el pabellòn de texnificaciòn exportiva.Peleu lo presec