jueves, 5 de enero de 2012

IMPRESENTABLE!





Estic indignat, però dels indignats de veritat, si no fóra una persona que controla les seues emocions hi ha per a agafar un atac demencial.
És que quan s'entra en la dinàmica de voler saber el màxim possible sobre el teu entorn, com funciona la teua societat, al final arribes a la conclusió que tot fa fàstic, que cal desmantellar-la, tornar a començar novament, des de zero, amb això ho solucionarem? No! Esta vist que no, però unes quantes dècades serien millor que els disbarats que ens toquen viure ara.

Els polítics volen fer-nos creure que treballen per a la comunitat, és la mentida més gran que tenim avui en dia. Els polítics en primer lloc treballen per a ells, després per al partit en tercer lloc per als amics i per ultim, la qual cosa queda per als ciutadans.

Un exemple ho tenim amb la cavalcada de reis, cal estalviar, esta molt bé, ho fem tots, ens evitem de pagar mil euros al no fer-la pel  riu, si esta fora la raó ”plas, plas, aplaudiments”.

Jo que sóc un gran administrador de recursos propis, li diria al grup governant, que em contracten, ademes ho faré de forma altruista, buscaré la forma d'estalviar evitant com a mínim possible perjudicar la ciutadania en qualsevol acció que signifique retallar béns i tradicions socials de la nostra ciutat. Ara, això si, haurien de deixar-me mirar tots els calaixos del nostre consistori.

És una llastima! Per als reis tènia la solució, i molt fàcil, demanar una subvenció a fons perdut al consell comarcal. Com això? Vos explico, tot sabem de la contractació d'un gerent, el pobre esta passant penúries, la seua nomina és publica, tot aquell que vullga i busque pot veure, este mes de desembre a sigut un mes d'ajudar als pobres. En la seua nomina, a part del seu sou de tres mil cinc-cents euros més complements té una “gratificació” escrit tal qual, de 7395,37 euros, dic fins als cèntims, amb un sou total en què falta uns pocs euros per als dotze mil. Un gerent!!!!! Demencial, preguntem als que reben ajudes socials.

Una altra solució! Uns treballs realitzats per un proveïdor, amic d'un regidor “ exsoci” d'este mateix, també arruïnat, necessita diners per a menjar, se li dóna diversos treballets amb un montant total de quasi, també, dotze mil euros, els entesos diuen que els dits treballs no arriben ni als tres mil, però és un amic, pobre, cal ajudar-lo.

L'oposició què? Busca el seu somni daurat, governar, és el que interessa als partits. Un missatge a l'oposició! Escolto dir als ciutadans  que calleu perquè teniu por, des de moltíssims anys s'intuïx que hi ha material de fiscalia, en les nostres administaciones més pròximes, que esta nomina que es pot veure,  pot ser una, que espereu? Si és veritat que teniu por o no teniu capacitat, reuniu el màxim de documentació i tranquils que sempre hi haurà algú que ho portara a la fiscalia.

Com es pot ser, un, polític decent, veure estos disbarats, demanar més a la ciutadania i quedar-se impassible. La resposta sera que són tots uns xoriços? Com sempre no vull creure’u.

No hay comentarios: