sábado, 21 de enero de 2012

SOM PANOLIS?











Algú a sentit parlar del CSC, consorci de salut i social de Catalunya, diuen que és un invent del pujolisme, qui esta darrere, esta l'ACM, associació catalana de municipis, l'exalcalde d'Amposta va ser un dels seus presidents, és necessari preguntar quin partit esta darrere? El CSC, diuen, mou un pressupost de 170 milions d'euros  en contractació d'obres, servicis i subministraments, es diu que el president és l'actual alcalde d'Amposta. L'actual alcalde d'Amposta al ser metge sempre s'ha mogut pels mitjans sanitaris, com és normal, la qual cosa no és tan normal és que a causa dels seus càrrecs polítics la seua ascensió a la cúpula de responsabilitat sanitària a nivell de país aja sigut tan ràpida, ja que la seua categoria politica es molt baixa, jo al seu lloc tindria recel..

La recent renúncia del president de l'ICS Josep Prat,  planteja la possibilitat que s'aja muntat un “cartel” sanitari a Catalunya ( la gran pregunta és, ara és donen compte), en la qual cosa se suposa que una sèrie d'empreses estan traient grans beneficis a costa de la sanitat pública. Este mateix senyor membre de l'actual govern pot tindre el tastament moral de retallar la sanitat pública als ciutadans i al mateix temps cobrar un sou de 280000 euros tal com diuen les notícies? Al mateix temps este senyor era director general d'innovació grups d'empreses SA, així com a conseller del grup sanitari USP hospitals. Prat és, a mes, membre del consell d'administració de la filial espanyola de la multinacional United Surgical Partners (USP) la principal empresa privada de sanitat d'Espanya, amb una presència a Barcelona i Girona. Estos són els que tenen el desvergonyiment de demanar-nos a natros que retallem gastos i paguem mes impostos? I no parlem de Ramón Bagó i Agulló, en la xarxa es pot buscar informació sobre este senyor. Com alguns poden demanar desmantellar la societat d’el benestar? si veem clarament que estos senyors el unic que pretenen es treure més beneficis en les empreses privades eliminan tot el public.


Si en estos moments jo fora l'alcalde d'Amposta, em faria diverses preguntes, arran del recent nomenament com a president del CSC, mes veient el que s'esta destapant arran de la denúncia posada pel  CUP.

 També hi ha moltes preguntes sobre la titularitat d'un local comercial, on esta ubicat un centre de visites i rehabilitació, alguns van relacionar una pressió en la seua adquisició per a llogar-ho al sistema sanitari català, en la seua titularilidad diuen esta implicat també un gestor sanitari, com sempre els càrrecs polítics generen dubtes sobre la seua honradesa així com l'aprofitament del càrrec públic principalment per a beneficiar-se personalment.

Hi ha una cosa clara, podrem dir  que no hi ha justícia, la qual cosa passa que és lenta i  molts implicats en ella no fan la seua tasca convenientment, però mireu, molts que es creien impune van caure, veja el cas Gil o en estos moments Fabra, i són tan en-superbits que no es donen compte que cabrejar a l'estat sempre porta conseqüències. La dita popular ho diu ben clar, a cada porc li toca el seu Sant Martí.

1 comentario:

Josep Gironès Descarrega dijo...

Em sembla que pel proper sant Martí hi ha molta feina pendent.