sábado, 14 de enero de 2012

CARTA A UN AMIG@





Carta a un amig@


Benvolgut amic, espero que al rebre esta et trobes bé, cosa que jo no puc dir. Jo estic molt malament. El nostre país s'esta afonant i ens arrosseguen a tots, la culpa la tenen els polítics, són tots iguals, ja sé que no els agrada que diguen això, però ho demostren cada dia. A mi m'han ensenyat sempre que el que falta per omissió és tan culpable com aquell que fa la falta. T'explico.

Hi ha un consell comarcal en què han anomenat un gerent, aquí tothom  diu que és un xoriço, es veu que  l’han posat perquè és amic d’él què mana més. Diuen que ha dit que si no li donaven el càrrec parlaria. Fotre amic, no sé que espera, estaria bé que parlara. Total perquè t'assabentes, han posat a un que és incapaç de gestionar el seu, i li donen un càrrec de gestió de tots els nostres diners, quin panorama…. desolador…. estem pringats fins al coll, això no té solució.

Però perquè et dónes compte de la situació, el tio ha de saber molt perquè es riguen de tots natros tan descaradament. Es veu que ha surtit un lloc de treball a cobrir, fan les pertinents oposicions,  ha que no endevines qui a guanyat les oposicions, això és el que diuen, cobrirà el lloc al febrer, el seu fill!!! Si el seu fill, tù et creus que això es pot aguantar? Pot ser que l'home ho haja fet millor que ningú, però el sol fet de ser el seu fill ja el desqualifica. Amic, ja no sé com prendre'm l'actual situació, no sé si riure o plorar, és tan descarat el que estan fent els polítics, que per això et deia que tots són iguals. En els tribunals de selecció, a part de tècnics estan tots, fins i tot representants dels treballadors. Esta clar i entenc perquè els altres no diuen res, perquè ells han fet el mateix, i ho tornaran a fer quan tornen. Som uns pringats amic, a pagar toca.

Amic, espero que en les meues pròximes notícies la solució a tots estos problemes estiguen resolts.  Sense més que dir-te m'acomiado de tu, el teu gran amic.


P.D.: ho estic pensant, tu de veritat creus que no podem fer res, que sempre s'en surtiran amb la seua?


6 comentarios:

Anónimo dijo...

Jo crec que si, mentre es sigui votan CIU els que es representen son una mafia i dintre treballdors i treballadores de l'Ajuntament que els ajuden en els seus proposits i així els hi va en els seus sous i ignorants del poble que els apoient per treure miseries.

roma dijo...

aquest personatge es un xoriço pero xoriço... xoriço ell el seu soci tortosi que es consejal i que han deixat a mig poble penjat de deutes i ademes no te dos dits de front

Josep Gironès Descarrega dijo...

Serà veritat que tots els partits estan fins a dalt del coll, perquè si la qüestió fos tal com l'expliques, no s'enten que cap d'ells portin afers d'aquesta mena als jutjats.

Posa dijo...

Me penso que despues de tot lo llegit paguem en diners de tots moltes coses. latre dia me van dir que una persona mol fosca que abans era intervnetor de l'Ajuntament i ara no se sap que fa questa a un despax era interventor i segons el diari de Tarragona de fa uns dos anys va publicar el seu sou i de altres interventors de pobles mes grans i era el que cobraba mes de tots mes que el de Tarragona i ara cobra lo mateix este home sabra mol.

Anónimo dijo...

Potser tambe ens podrien explicar la dimissio de Tere Reche, si ha estat per voluntat propia o hi ha gagut un complot entre pasqualin i altres.....

Anónimo dijo...

En lo tema de consell comarcal.Els altres partits no poden fer res.

Perque que aquet personatge que fa de Gerent va despedir a un treballador del Consell i com no ho va fer correctament .Ara el Consell (ho sigue natros)Ha de pagar per acomiadament improcedent.Clar com els diners no son d´ell i ningu li demanar contes.
Jo crec que els partits de L´Oposicio tindrien que explicar aquestes coses ara .No quan vinguen les Eleccions.