viernes, 12 de octubre de 2007

COMUNICAT ALS REGIDORS

Des de ciutadans per la república volem solidaritzar-nos amb el col·lectiu gai de la nostra ciutat pels esdeveniments ocorreguts en el polígon Tosses
Quan un ciutadà o un col·lectiu es creu agredit en els seus drets, en primer lloc ha de posar una denúncia, i tot seguit dirigir-se a l'administració, buscant un interlocutor, per a exposar-li els problemes que ha tingut en primera persona, o com a representant d'un col·lectiu.
El senyor Ferreres, després de veure el debat que va tindre amb el regidor de governació en la televisió, no ha buscat un interlocutor dins l'ajuntament d'Amposta, per a intentar exposar uns fets i buscar-los possibles solucions. Ha buscat un energumen, amb poca talla política i amb molt poca educació. Este càrrec polític al qual s'ha dirigit, de forma equivocada, no se si ha donat compte el senyor Ferreres, és d'aquells que esta molt preocupat per l'embolcall sense importar-li el contingut, li preocupa que Amposta surte a la premsa, simplement perquè creu que el seu càrrec esta en perill quan un ciutadà empra la llibertat perquè els altres tinguen informació. Este tipus de persones es creuen que són mes patriotes que ningú, de pensament de la dreta rància i reacionaria. El simple fet de visionar el programa, generava nàusees al telespectador.
Senyor alcalde les estadístiques són simplement dades que moltes vegades estan molt lluny dels problemes reals de la ciutadania, les persones són les que han d'importar. Ademes en un municipi com el nostre, en el que ens coneixem tots, no pot un senyor impresentable en el seu discurs, dur a terme un debat d'este tipus, en el que es troba incomoda des de la presentadora fins a l'espectador que sent vergonya aliena. No tenen vostés a ningú mes per a parlar en televisió? Així és com pensa el seu govern arreglar els problemes de la ciutadania? Este es le tipo de dialeg que volen ensetar?
Senyor regidor de governació, es trist, que un home per guanyarse el pá, tingue que fer el que vosté fa. Demana que els altres no alarmen en noticies falses, quan vostè fa dos setmanes també alarmaba. Nomes li faltaba una persona com vosté a la policia local, a partir d´ara ja no necesiten a ningú per despretigiar-los, estar vostè al front.

No hay comentarios: