martes, 9 de octubre de 2007

A LA DIPUTADA LLUISA LIZARRAGA

Luisa, com tè tracten, en la premsa comarcal. Quan vas surtir escollida, i un dels vots va ser el meu, em vaig alegrar. Ja saps que vas entrar en el món polític, sense cap bagage, eres el que es podia dir, immaculada. Et vaig dir llavors que podies aprendre molt, en quatre anys de diputada, veig que has aprés, però no en el sentit que jo te'l deia. Es deduïx que has aprés molt en el que representa la disciplina dins del partit, la docilitat i a ser obedient; serà perquè vas entrar de rebot en les llistes, tènia que entrar una dona de numero dos, i tant en el Baix camp com en el Tarragonés no tenien a ningú.
Crec que has jugat malament les teues cartes, un es guanya el respecte en la política, treballant i demostrant dia a dia que val, i si et presentes per un territori, es prioritari treballar per ell, ja sé que diras que et presentaves per Tarragona, pero dins de Tarragona les Terres de l´Ebre no han segut gens afavorides, sempre prevaleix el centralisme a totes le escales. Tú ets de les Terres de l´Ebre, i políticament, tenim poc pes, res mes que hi haja una dona mes allà de les costes de Balaguer, que tinga un poc de validesa, té treuran del mig, això funciona així. Per tant hagueres tingut de defendre mes les teues terres, primer s'haguera intentat agranar quelcom per a casa i segon si t'hagueren reeligid, serià pel teu treball, i ara serà perquè no tenen a ningú prop de la capital i que eres una xica molt obedient. També te vaig dir que l'acumular càrrecs no era bo, se necesita molta capaçitat de treball, mes, dos carrecs tan llun un de l´altre, si passem revista a tot el teu treball polític, no has fet res a Madrid, per les nostres terres, per la qual cosa diuen, però menys has fet en el teu càrrec de regidora d'Amposta.
Mal paper el teu, suposo que ho has de passar malament, sè que sóc repetitiu, no et vaig a demanar que te'n vages, simplement perquè el que agafara el teu lloc es tornarà igual tú, per tant, és allò, que val mes que s'aprofite un que coneixes que un estrany. Per a la ciutadania cada vegada mes, els polítics fan fàstic, i ningú s'ha d'estranyar que els ciutadans no vagen a votar. Animo Lluisa, ja veurem si seguim en el carrec, la veu popular diria a la mamella, que tots sabem que hi ha molt pocs que es guanyen el sou que cobren, pot ser un consol per als mediocres, però no una justificació.

No hay comentarios: