viernes, 22 de enero de 2010

PARTICIPACIÓ CIUTÀDANA

Fer-vos participar que la federació d'AA.VV d'Amposta ha posat en funcionament una pagina web, que facilitara la participació ciutadana a la nostra ciutat, tant per a totes les entitats com als particulars. L'entrada al portal és
www.fira-tots.cat
Els ciutadans ampostins ja tenim una experiència en este tema, Amposta info, per la qual cosa és veia llavors, molt pròxims a CIU, per no dir més.
El fòrum Amposta info, va morir d'èxit, va ser tal el seu èxit en participació, que a la classe dominant els molestava, i ho van tancar, així funcionent els demòcrates de CIU a Amposta.
La federació d'associacions, també en té un, pareix, de moment, que es dirigix pel mateix camí que l'altre, si no el tanquen també, inclús que és un poc més oficialista a l'hora de registrar-se, encara que la privacitat a nivell d'inserir opinions o contestar-les, pareix no es poden identificar per part dels participants, crec que s'hauria de simplificar més l'entrada.
Si este portal qualla, tindrem un lloc per a inserir opinions, tant a favor com critiques, i aquells que no volen ser identificats, pel caciquisme existent, el podran fer amb tota tranquil•litat.
Pot ser un dels primers passos cap a la participació ciutadana, no dirigida, en la nostra ciutat.

www.fira-tots.cat


Salut i república!

No hay comentarios: