lunes, 29 de noviembre de 2010

CARTA AL ALCALDE DE L'ALDEA

Jo sé que els que protestem per les irregularitats comeses per vosaltres els polítics, no vos afecten, partiu de la base que la ciutadania té molts problemes, i esteu tranquils, i inclús que siga dur dir-ho, penseu, que com en un ramat, vosaltres que sou els suposats pastors, fareu el que voldreu. Lleveu’s-vos del cap això, sempre hi ha gent disposada a investigar les vostres irregularitats, i d'una manera o d'una altra pagàreu.
Tan difícil és adonar-se que estem en l'era de la informació i de les noves tecnologies, que tot el concernent a la cosa publica deu estar a la vista de tots, per moltes legalitats que interposeu, igual arribarem al final del camí, inclús que s'hagen complit els terminis, la qual cosa vull que sàpigues és que a mi no m'importa pagar, la qual cosa no m'agrada és que em prengues per panoli, inclús que també estigue en el ramat.

En el cas d'hostasol l'equip de govern amaga fets punibles, per tant esta enganyant als veïns, ademes esteu enganyant emprant les tècniques caciquils d'antany, cosa que en uns demòcrates és execrable. Estos fets demostren que voleu utilitzar-nos als veïns com a caps de turcs, per a tapar el que vosaltres heu fet malament, i això no té nom. Tú ets alcalde des del 2007, dis-me quantes llicències d'obres i llicències de primera ocupació de les vivendes has donat en la nostra urbanització. Estaràs tú també amb el cul a l'aire com els anteriors alcaldes? Si no és així perquè no parles clar i ens reunixes tots els veïns de la urbanització, jo t'ho diré, vénen eleccions municipals, i t'agrada la butaca i el sou. Esta butaca i este sou t'ho hem donat perquè defengues els interessos de tots, no els teus i els del teu partit.

Que passa! Perqué ens dieu de portà el cas a la fiscalia, perqué natros els ciutadans hem de fer despeses innecessaries? Vatros ho saveu que hi ha cas per la fiscalia, es a vatros que vos toca portar-lo per defensa els nostres drets, peró no ho fareu per si de cas quan dixeu el carrec ningú vos fasse el mateix en vatros, d’els qui pendran el relleu, jo te tapo, tu me tapes, en cada ajuntament que s’entra no hi ha un pam de net, teniu sort que aquesta no es una societat democratica de veritat, pesa encara el passat..

Avui en dia com ja t'he dit hi ha noves tecnologies, el ciutadans ja no necessitem dels diaris perquè és sàpigue públicament les denúncies. Diaris la major part de les vegades direccionats pels partits o pels empresaris del seu entorn a base de publireportajes, esta internet company! Arriben a centenars d'ebrencs estes denúncies. No veus el panorama polític en els mitjans d'informació, no veus el munt de polítics xoriços que estan aflorant, la urbanització hostasol destapara algun xoriço?

Salut i república és sempre la meua despedida, tú has de ser republicà pel partit al qual pertanys, però la república que tu deus volguer és bananera pel que veig.


Salut i república company, però una de veritat!

No hay comentarios: