lunes, 17 de septiembre de 2007

COMUNICAT ALS REGIDORS

Des de ciutadans per la república, persones educades en els principis de la llibertat i la democràcia, entenem que les dretes sempre han sigut poc inclinades als canvis, pel temor a la novetat, per la qual cosa significa deixar arrere uns costums que sempre han beneficiat a uns pocs, per la presa de decisions, també en mans d'uns pocs, però que afecten molts. Tenim, en la nostra recent història, un cumul d'exemples, en el que després d'haver aprovat lleis en què les dretes estaven en contra, després han sigut els que mes han fet ús d'elles, veja divorci, avortament etc. El que demostra que els progressistes anem bé.
Una altra de les coses que nosaltres els d'esquerres tenim clar, és que els principis de la llibertat no s'estudien en cap escola, perquè simplement esta imprés en el ADN del esser humà, i el que cal fer és exercitar-ho, i d'esta manera aflora en qualsevol esser humà tinga idees d'esquerres o de dretes.
Esta petita exposició filosòfica és per a recordar-los que este pendent allò de posar en marxa la PARTICIPACIÓ CIUTADANA, creiem des de la nostra associació, que per higiene democràtica és necessari i urgent deixar conclòs este assumpte i que els ciutadans podem opinar en les accions preses desde este ajuntament. El que si tenim clar, és que no volem la utilització de part del poder de torn, de mecanismes estructurats per a justificar i treure responsabilitats als que prenen les decisions, sinó que la participació dels ciutadans ha de ser real, per tant no ha de ser un rentat de cara simplement.
Estem pendents i expectants d'un gir de 180 graus de part del grup que governa en majoria absoluta, i que deixen de costat la política caciquil duta a terme durant els últims vint anys, sense oblidar tampoc les millores de les quals disfrutem els ciutadans degudes a l'evolució de la nostra societat.
Esperem també, que este canal de contacte amb els regidors, via e.mail no ens siga també tallat, sera per a nosaltres una petita senyal que es comença a exercitar la memoria d´el ADN

Salut! I República

2 comentarios:

https://laviaaugusta.blogspot.com dijo...

REPÚBLICÁ? EN QUIN IDIOMA ESTÀ ESCRIT? VOLS DIR QUE NO S'ESCRIU REPUBLICÀ

Anónimo dijo...

Una cosa es, ser un repúblicá i la república

Salut! i República

RAFEL SERRET