lunes, 17 de septiembre de 2007

ELS NOSTRES POLITICS

Queda ben clar que tots els nostres polítics, en estes terres, són de tercera divisió, un exemple han sigut les declaracions de Sabaté, que en el fons ténen la seua validesa, però la forma és descarada. Segurament el senyor Clos li haurà manat el missatge. Els ciutadans no sabem quan els nostres polítics s´aclariran, i d'una forma conjunta decidiran quina classe d'evolució econòmica per al territori, sera l'apropiada. Portem trenta anys perduts. Entenem que és difícil governar en democràcia, cal intentar acontentar a tothom, els que es van comprometre són vostés, per tant tenen l'obligació de buscar les solucions. El que si esta clar és que tots es preocupeu mes per conservar la vostra cadira, quedant bé amb la direcció del partit, que dels interessos de la ciutadania.
No sé si se n'han adonat, que la gent que habitem el nostre territori, no som tots, funcionaris, polítics o jubilats, la major part som treballadors en actiu, amb l'ocupació en precari, per tant necessitem alternatives per a aconseguir nous llocs de treball. Si tenim en compte, que l'única solució que hem tingut durant estos ultims deu últims anys, ha sigut la construcción, esta ha fet res mes que empitjorar les coses per al futur, pa per a avui, gana per a demà, diu el refrany.
L'únic que ha fet la construcció ha sigut enriquir a quatre, creant un efecte crida, que ha fet augmentar la població, quin benefici suposa per a la població de a peu, si al mateix temps no es creen llocs de treball alternatius.
El que si esta clar és que el senyor Sabaté té la llibertat de proposar i els altres el d'argumentar una contraproposta, mai desqualificar. Veem massa clar que als partits polítics, l'únic que els preocupa és la clientela.

No hay comentarios: